Miért ez a karmám?
Figyelt kérdés
Gyereknek is különc voltam, nagyon gátlásos zárkózott vagyok, a barátság és szerelem nem tudom mi az pedig már 24 éves elmúltam, senkit nem tudok magamhoz engedni főleg a csajokat...2019. aug. 2. 15:10
1/7 ******?! válasza:
Kérdezd meg Istent, hátha válaszol.
2/7 anonim válasza:
Mert ilyenné lettél. Ahogy most is ezt folytatod, tetted eddig is.
3/7 anonim válasza:
A karma egy olyan dolog ami a lélekutadon, azaz összes "életedben" tapasztalatokat szerzel. Mindenki meg kell tapasztalja a bűnözői életet, a szenvedést koldus életet stb. Általában egy lélek 2000-4000 évig is lehet "forgalomba" de ez változó. Mindent amit teszel hétszeresen kapod vissza. Remélem segítettelek rávezetni.
4/7 Fish1 válasza:
A jelenedet a múltbeli gondolataiddal, tetteiddel, berögződéseiddel és tapasztalataiddal formáltad olyanná, amilyen. Ugyanígy a jelenbeli dolgaiddal formálod a jövődet.
5/7 anonim válasza:
Ha van hozzá bátorságod és szánsz erre pénzt akkor keres egy jó pszichológust! Ez magától nem fog megoldódni.
6/7 anonim válasza:
A karma nem más, mint a tudati állapotod. Bármikor képes vagy megváltoztatni, mivel te magad hoztad létre (tudattalanul).
7/7 anonim válasza:
Erre a szóra keress rá: traumatizáció és EFT.
EFT (Érzelmi Felszabadítás Technikája) az emberi szervezet energiáját használja a gyógyításra, felismerve, hogy negatív érzelmeink ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!