Szellemi energiámmal magasabb szintre kerültem. Nagyon nem egyszerű, mert látok/ érzek összefüggéseket az életemmel, életeimmel kapcsolatban . Van, aki esetleg ilyen dolgot tapasztalt, s tudja esetleg hogy lehet ezt “ normalizálni”?
Kérned kell. Ennyi.
Ha hiszel az ima erejében mondj el egyet előtte, de ha nem úgy is működik. A szándék, elhatározás a lényeg.
Én hozzá szoktam tenni: csak akkor, tapasztaljam meg, tudjam, ha szükséges.
Te már megvilágosodtál, ugye?
"Szellemi energiámmal magasabb szintre kerültem."
Hogyan méred, mihez viszonyítod, milyen szinten vagy?
Lényeges az is, milyen szintről indultál és mennyivel magasabban lévőnek ÉRZED/GONDOLOD magad?
(Ha valaki eddig azt sem tudta, hogy vannak szellemi szintek, de rájön, hogy mégis, máris magasabb szinten van, ám azzal együtt nincs sehol.)
.
Ki magasabb szintre kerül, tudja, hogy tudatlanabb, mint előtte, hiszen több ismeretlen lett számára, mint előtte volt.
" azzal az adott emberrel, aki megbántott; tehát ő okozott minden előzmény nélkül neked fájdalmat"
Megbántani nem lehet, csak megbántódni. Más nem tud neked fájdalmat okozni a te beleegyezésed nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!