Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem féltek ettől?

Nem féltek ettől?

Figyelt kérdés

Mostanában sűrűn eszembe jut, mi van ha meghalok?

És újjászületek..újra és újra..és sose lesz vége. Leélek X éveket, aztán valamikor újra megszületek, nulla emlékem lesz a jelenlegi életemről. Azt se tudom hányszor éltem, éltem-e egyáltalán korábban. Mi van ha nem születek újra? Mi lesz velem (a lelkemmel)?

Esküszöm van, hogy pánikroham tör rám, ahogy ezen gondolkozok, hogy sosincs vége.

Mit jelent, hogy "nincs vége"? (ez kb olyan felfoghatatlan, mint az, hogy mekkora a világűr)?

2019. júl. 26. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Maga a kérdés létre sem jött volna, ha nem az elméddel azonosítanád önmagad. Maga a félelem is csak az elmében jön létre. A megsemmisülésről való gondolkodás negatív érzelmet teremt a testben, mivel a testednek fogalma sincs, hogy a veszély, ami a fejedben van, nem valódi, mivel mindent valódinak fog fel, ami az elmédben van.

Amíg az elmében keresed a megoldást, addig csak további fájdalmat teremtesz magadnak. Valójában sosem fogsz rájönni, hogy mi van a halál után, de megszabadulhatsz a haláltó való félelemtől és a negatív érzésektől.

2019. júl. 26. 15:12
 2/12 ******?! ***** válasza:
0%

Melyik választ akarod? Sokféle van, a buddhizmustól kezdve egészen az egyéni reinkarnációs tanig. Ha ilyen választ vársz csap pár kattintás kell tenned. Nem olyan nehéz beírni a google keresőbe.

"Nem féltek ettől?"

Félni? Mitől? Ha van is következő életed nem fogsz rá emlékezni, akkor végül is nem mindegy neked? A feltételezett korábbi életeid mennyire folyásolják be a jelenlegi életedet? Ettől van pánikrohanod? Biztos vagyok benne, hogy sokan irigyelnék a problémáidat.

2019. júl. 26. 15:25
 3/12 ******?! ***** válasza:
0%
Csak*-ot akartam írni csap helyet. 😅
2019. júl. 26. 15:27
 4/12 A kérdező kommentje:

2., ha nem megy az olvasás és az értelmezés, minek jössz okoskodni?

Attól félek, hogy meghalok-újjászületek, meghalok-újjászületek, itt egy örökös körforgás, nincs vége, és nem tudod mi van utána, nem tudod, mi van ha nem születsz le újra.

Nem a különféle hívők tippjei érdekelnek, hanem az itt lévő OKOS emberek véleménye.

Sikerült a szuper okoskodó fejeddel felfogni?

2019. júl. 26. 15:49
 5/12 ******?! ***** válasza:
85%
#4 Okoskodó volnék? Nem értettem a kérdést? Nem szeretek magyarázkodni, mert túl fárasztó... Mint erősen utaltam rá, van erről álláspontja a reinkarnációs tanoknak. De mivel nincs "hivatalos álláspont", ami mindenki számára elfogadott lenne, így magadnak kell eldönteni melyik szimpatikusabb. Másrészről, ha tényleg annyit vesződdél volna vele, miért nem jártál utána? Pár kattintás az egész, ha valódiak lennének a szándékaid jóval tájékozottabb lennél, ezen felül az itt, ebben a kategóriában válaszolók is, csak ugyanazt mondanák neked, amit magadtól is tudtál volna, ha valódiak lennének a szándékaid. Mégha nagyon kezdő is vagy, mondom. Pár kattintás az egész! Nem ellenségeskedni jöttem, mert őszintén nem érdekelnek a válaszok, kérdések mögötti emberek. Egy cseppnyi érdeklődés sincs bennem, hogy személyeskedjek. A válaszok és kérdések érdekelnek nem az emberek, ezért se ellenségeskedek másokkal... Csak néha egy kicsit. Megannyi ember van, aki számomra teljesen értéktelen, örülök annak, ha minél kevesebbel találkozom.
2019. júl. 26. 16:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek tőle, inkább jó érzéssel tölt el ez a tudat.

(Mondjuk amikor még jóval régebben abban hittem, hogy a fizikai halállal vége mindennek, abban sem éreztem semmi félelmeteset, és nem értettem, hogy sokan mások mit tartanak annyira félelmet keltőnek vagy elfogadhatatlannak abban a gondolatban, hogy egyszer végleg megszűnnek létezni.)

Azt meg nem gondolom, hogy a következő inkarnációmat élve "nulla emlékem" lesz majd a jelenlegi, vagy korábbi életeimről, mivel ez most sincs így.

2019. júl. 26. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
13%

Nekem pozitívan volt ilyen, amikor azon merengtem, hogy öröké fogok létezni, örökké fog tartani a végtelen tökéletesség.

Vége lesz az újjá születéseknek. Csak az elején nem emlékszel, következő síkon már amúgy se fig szákítani, ami neked max 5 élet. Emléked nem lesz, de a bölcsességed megmarad.

A többi kérdésed már csak trip, de írj nyugodtan privát ha szeretnél.

2019. júl. 26. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Minden új utazáshoz kapsz elegendő üzemanyagot. Elég a mának a maga baja.
2019. júl. 26. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Red Vixen Maximum 5 élet? Akkor nekem ez az utolsó életem? :o Állítólag nekem ez az ötödik! Mi lesz velem akkor ha meghalok?
2019. júl. 27. 11:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egyetlen megnyugtató, a saját tapasztalatod lehet, ha van. Voltak már különleges tapasztalataid? Előfordult, hogy úgy érezted, üzenetet kaptál odaátról? Volt előjel, mikor valakid meghalt? Volt már különleges kapcsolatod? És még sorolhatnám, mi minden van, akár a testen kívüli élmények is, amik arra utalnak mind, hogy többek vagyunk fizikai anyagnál. Én azt gondolom, itt a földön egy bizonyos szűkebb nézőpontból látjuk a dolgokat és a halál után talán összeáll a kép. Csupán addig vannak rejtve bizonyos informáciok előttünk, előző életeinket is beleértve, amíg fizikai testben vagyunk. Bizonyos lehet, hogy semmi nem történik céltalanul és így halál után vissza kell nyerd az összes emlékedet.Nem hinném, hogy a végtelenségig születsz újjá. Szerintem egy bizonyos lelki szint után más irányt vesz a körforgás és nem születünk a födre többet.
2019. júl. 27. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!