Bátyám egy hete csigolyatörést szenvedett, a C5 csigolya roncsolta a gerincvelőt. Tegnap óta a saját C5 csigolyám környékén érdekes, bizsergő fájdalmakat szoktam érezni. Van e ennek valamilyen magyarázata? Milyen tudomány foglalkozik ezzel a témával?
nálam: kétpetéjű ikrek vagyunk a tesómmal. nem vettem be sohase ezt az eggyütérzés dolgot. de amúgy igaz. minél távolabb van tőlem annál erősebb.
ét szenvedtem át az egész terhességét-ő nem szenvedett ezzel.
neki voltak rosszak a fogai és nekem fájt. de fordítva is volt sokminden h ő szenvedte el az én fájdalmaimat. de az ritkább volt.
szóval meglehet h átérzed a fájdalmait vagy valamejest átveszed h ne szenvedjen.
foglalkoztak és csináltak sok kísérletet.
sokszor mondom az orosz kísérletet.
anya nyuszik oroszországban.
kicsik az óceán legtávolibb s legmélyebb részén.
feljegyezték a kicsik kínzását és halálát.
míg otthon az anyanyuszik reakcióit figyelték meg. pontos volt az időzítés. az anyanyuszik megérezték és felsírtak, zaklatottan rohantak vagy mély depresszióba estek s nem ettek és ittak.
sok minden van ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!