Amikor valaki agyhullámainak erejével kanalat hajlít, vagy tárgyakat mozgat (telekinézis), azt a tudomány jelenleg csak bizonyos kvantumfizikai összefüggésekkel tudja magyarázni?
Uri Geller volt a leghíresebb ilyen ember aki a tv-ben is szerepelt.
Nála végeztek agyhullám megfigyelést, mikor ezt a tevékenységet csinálta.
Bizonyos agyhullámok mutattak eltérést azt átlagtól.
Amikor végbement a kanálhajlítás a gép valamiféle abnormális agyhullám tevékenységet mutatott.
Volt még egy másik ilyen ember is, nina Kulagina(szovjetúnióban élt), róla még a jútyúbon is vannak videók, amit a kágébé csinált, mikor vizsgálták).
Érdekes dolog, de a kágébének volt hivatalos parapszichológiai osztálya, ahol az ilyen különös képességű embereket vizsgálták, és a tevékenységüket próbálták a szovjetúnió céljaira használni.
pl így képezték ki azokat akik a remote viewing tevékenységet csinálták, később a cijáé is hasonló osztályokat alapított, és ilyesfajta kémtevékenységeket végzett.
Ingo swann volt a legismertebb ilyen telepata.
Ezeket a tevékenységeket most csak a kvantumfizika tudja megmagyarázni, vagy még az sem tart itt, hogy ezt akár csak elméletben megmagyarázza?
Parapszichológiát hol tanultál?
Hivatalosan is oktatnak ilyet?
Én amúgy pszichológiát tanultam, ott találkoztam ezekkel a fogalmakkal, de csak pár szó erejéig, megemlítette a tanár, mint háttértudomány(vagy nem is tudom konkrétan mit mondott rá).
Aztán többet nem is foglalkozott vele az órán.
Dr Egely szerint ez egy fehér folt a fizikában vagyis nem tudni mi okozza. Szerinte a vákuum és ez egy hipertéri hatás. Az agyhullámok gerjesztenek a térből egy energiamezőt, aminek hatása lesz az anyagra. A tér hipertéri jellegű, mert vákuumingadozások vannak a teret nem egyenletesen tölti ki egy bizonyos elektromos mező, hanem ingadozik egy átlagérték körül, De sosem állandó. Ezt nevezik vákuumfluktuációnak és ennek hatása, hogy kilökődnek részecske antirészecske párok a vákuumból.
Ezeknek a részecskepároknak un. vákuumtenger a geometriája folytán hipertéri jellege vana térnek, mert pici részecskék és nem korlátozódnak a mi térdimenziónkra, mert 4/3-ad spint is képesek felvenni ezek a részecskék, amekkora térbeli forgás ugye nem lehet három térdimenzióban vagyis ezek hipertéri (térdimenziókon túli) részecskék a hatásaik is hipertériek, azaz képesek fizikailag hatni magasabb térdimenziós objektumokra, mezőkre és onnan erőhatást gyakorolni a mi univerzumunkra. Ezt hívják hipertéri hatásnak. Ez figyelhető meg a gömbvillámnál és a parajelenségeknél. Ezt kutatta Egely. Maga a hatás egzakt természettudományos, csak azért nem ismert az elmélet megvalósulása, mert az akadémia nem fogadja el azokat a pontosan leírt jelenségeket, amiket gömbvillámként, parajelenségekként érzékelünk, de magával az elméleti fizikával magyarázható
Egy fizikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!