Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi volt eddig a legparanormáli...

Mi volt eddig a legparanormálisabb dolog ami veletek történt?

Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 10:32
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Velem is rengeteg furcsa dolog történt már. Gyerekként is éltem át hasonlót, de akkor még nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki. De ami 8 éve történt, az nagyon zavar, mert valami félelmetes érzés volt. Apukám élettársának nem lehetett gyereke. A szülei saját unokájukként tekintettek rám. Egy kisfaluban éltek apukámék és mikor már kezdtek öregedni az élettársa szülei, akkor magukhoz vitték őket. Az édesapám anyukája /a vérszerinti nagyanyám/ meg a szomszédban lakott. A lényeg, hogy 8 evvel ezelőtt november első hetében voltunk náluk látogatóban, mert 200 km választ el minket, és először az apai nagyanyámhoz mentünk be, ott elvoltunk ebéd utánig, majd ezt követően átmentünk apukámékhoz. Az a nagymama épp lepihent, azt mondták nem érzi jól magát, de menjek be hozzá nyugodtan. Nem mentem, gondoltam, had pihenjen, Karácsonykor úgy is jövünk ismét. Kicsit utazási lázban is égtem, mert rá 2 napra Angliába utaztam a barátnőmhöz, aki pár héttel előtte szült és kissé kezdett depressziós lenni. A lényeg, hogy angliában voltam már és magyar idő szerint fél 3-körül megnéztem a telefonom, ismét a gyerekkori érzesem tört rám. Legszomjam volt, éreztem fuldoklást, nem álmodtam és nem voltam ébren. Borzalmas érzés volt. Éreztem ahogy a mama fuldokol. Addig fajult a dolog, míg le estem az ágyról. Felültem, valami templomi hűvösség vett körbe és hihetetlen megynyugvás. A mamat ereztem, hogy meghalt. Ezt 89-ben az apai nagyapámnal is megéreztem. A barátnőm reggel fél 7-kor bejött a szobába és megkérdezte, hogy mi történt? Mert valami huppanást hallottak 3 óra után. Elmeséltem neki. Gyerekkori barátnőm, így tudta a 89-es esetet is, de igazából azt a nagymamámon kívűl senki sem hitte el nekem. Javasolta, hogy hívjam fel őket. Magyar idő szerinti fél 7 volt. Hát felhívtam az apai nagyanyám, és elmeséltem neki, hogy mi történt. Erre elmondta, hogy az apuék előző nap reggel bevitték a kórházba, mert meg mindig nem érezte jól magát, de este voltak bent nála és jól volt, így nem hiszi, hogy baj lenne. Meg kértem rá, hogy menjen át apuékhoz és tudakolják meg teleconon, hogy van, mert én tudom, hogy 3 után meghalt. Mamám át ment, persze ezt így nem mondta el nekik, csak hogy felhívtam és kértem telefonaljanak be, mert rosszat álmodtam. Alig elmondta, hívták a Zsuzsit telefonon, hogy kb 1 órája meghalt a mama / hazudtak, műszak váltás volt, gondolom addig rá sem bagóztak/. Utána haza ment az apai nagyanyám és vissza hívott, hogy igazam van, de a kórházban azt mondtak, hogy 6 óra körül állt be a halál. Persze, miután ezt a Zsuzsival tudatták, a mamám elmondta nekik, hogy én ezt megéreztem es ezert küldtem át. A nagymamám után apukám is fel hívott, hogy beszéltem-e a mamaval most reggel. És mondtam neki, hogy igen, felhívtam és mire kertem, mert ezt éreztem. Azóta hisz nekem a családom. Azóta már sajnos még 2 eset történt, amiből egy halálos eset az anyai nagyanyámat meg éreztem, hogy rosszul van. Rázza a hideg, lázas, és hogy 2 világ közt van. Őt a kiérkező mentősök ellátták, még 2 napig válságos volt az állapota, azt szintén éreztem, de nagyon rossz érzések ezek. A család azokban a napkkban, míg a nagyi állapota látványosan nem javult, folyton kerdeztek, hogy mit érzek. Azóta hisz már bennem a párom is, a gyerekeim is, anyukám is. És ezek óta az esetek óta rettegek, hisz az anyai nagyanyám 95 éves lesz novemberben, az apai nagyanyám 86 múlott februárban, hogy mikor történik velük valami visszafordíthatatlan, mikor hiába hívják a mentőt, mert azok sem tudnak majd segíteni, vagy hogy lesz-e lehetőségem abban a se nem alvós se nem ébren levős állapotomban telefonálni segítségért vagy hogy szintén éjjel fog-e történni velük, mert nappal még hasonlót nem éltem át, hisz eddig mind éjszaka történt, a késő esti és a hajnali órákban.
2019. aug. 11. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!