Pár kérdéssel lejjebb már megkérdezték, van pár érdekesség.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__934..
Kiskoromban volt egy barátom. Gabriellanak hívták, é-vel és á-val a nevében, de lehet, hogy én neveztem el, nem emlékszem
Sokat beszéltem hozzá az oviban, meg otthon is, szólt is az óvónő a szüleimnek, hogy beszélek valakivel, de letudták azzal, hogy jó a képzelőerőm. Kicsi korom óta a mai napig, legalább tízszer megálmodtam a halálát. Mindig ugyanúgy. Ha közben felkeltem, másnap ugyanott folytatódott.
8-9 éves koromban láttam utoljára. Égre-földre kerestem őt, kiabáltam, de nem találtam sehol. Néha még most is látom őt, de szerintem ezt inkább a fáradtságom okozza, vagy a tudat, hogy az akkori egyetlen és legjobb barátomat rajtam kívül senki nem látta. Néha, mikor anyummal leülünk beszélgetni, szóba jön ez a téma, és ő is gyakran mondja, hogy furcsa dolgokat érez. Gyakran felkel az éjszaka közepén, és nem tud aludni, mert úgy érzi, figyelik őt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!