Milyen dolgokat halucinácináltatok gyermek korotokban?
Nekem az egyik ilyen dolog amikor egyszer a nagymamánál aludtam egy nagy ágyban mamámmal, meg unokatestvéremmel. Szemben volt velünk éjszaka a TV kb az agyából pont szembe velünk egy szerényen ami közel volt az ágy végéhez. És még egy ilyen rádiós, piros kijelzős digitális óra. Biztos tudjátok milyen, régebben szinte minden háznál volt egy belőle . A tv már nem ment teljessen sötét volt a szobában, csak az óra látszott. Mindenki aludt már csak én voltam ébren.
Nos ez az óra elkezdett előre ugrálni felénk apránként, amikor leért a szekrényről a földre ugrott, onnan az ágy végére. De mikor már oda ért volna a lábamhoz, visszaugrott a helyére. Aztán kezdte elölről.
A másik ilyen egy vissza térő álom volt, amit én akkor nem valóságnak gondoltam, igazából ma sem tudom mi volt. Elalvás előtt ha a fal felé fordúltam, a falban volt egy nagy lyuk, ami úgy nézett ki mint ha egy másik helyiség nyílna onann. Egy ünnepség volt tele vidám emberekkel és egy hosszú asztallal, rajta rengeteg finomsággal, tortákkal. Az emberek látták hogy nézem őket és mindíg hívogattak, kéték hogy menjek be. Én sosem mertem bemenni, pedig nagyon vágytam rá. Aztán egyszercsak bementem nem emlékszem pontossan mi történt ott velem, de aztán többet nem láttam. Elmúlt ez a vissza térő látomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!