Xyasdd kérdése:
Ti hány éves korotokban tudtátok meg hogy a buék azt jelenti hogy boldog ujévet kivánok?
Figyelt kérdés
én 5.ben karácsony elötti ugymond osztálybulin, kiirta a táblára egy osztálytársnőm én meg csak néztem h jaaaaa.2018. dec. 31. 21:46
1/14 anonim válasza:
Hmm érdekes kérdés.. Szerintem én kiskoromba, amikor még érdekeltek az ünnepek és még jól tudtam érezni magam az életbe. KB úgy 6-8 évesen biztos, de nem tudom pontosan csak tippelek :D De nálunk (mikor még volt, és együtt volt a család) mindig ez volt a rövidítés, és nagyon fiatalon tudtam már. De arra emlékszek hogy nem egyből és sokat gondolkodtam rajta, pedig ott volt az orrom előtt a megoldás :D
2/14 anonim válasza:
Én úgy születtem, hogy már tudtam.
3/14 anonim válasza:
Még valahogy ovis voltam.
Mikor kezdtek jobban érdekelni a dolgok és sokat gondolkoztam már. És a boldog új évetből valahogy össze állt a kép. Meg hogy sok helyen úgy volt írva, hogy B.U.É.K. ami ugye rövidítésre utal és így szépen össze raktam magamnak. Kicsit büszke is volnam magamra.
5/14 anonim válasza:
Én 9 éves koromig azt hittem, hogy a Toy Story történetét Tolsztoj írta, mert hasonlít a kettő.
7/14 anonim válasza:
Én másodikos koromban jöttem rá
8/14 anonim válasza:
Talán a '90-es èvek elejèn, szóval korán.
9/14 anonim válasza:
Kb 10-12 lehettem.Nem értettem,miért mondjàk azt,hogy bújjék! Kinek,miért kéne bújni? Ràadàsul nagymamàmat idegesítette,ha ezt mondtàk.Szóval,ha valaki azt mondta neki bújék,akkor ő azt vàlaszolta, hogy a seggedbe!
Aztàn egyszer a képeslapokat nézegetve ràjöttem az összefüggésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!