Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hány éves korotokban...

Xyasdd kérdése:

Ti hány éves korotokban tudtátok meg hogy a buék azt jelenti hogy boldog ujévet kivánok?

Figyelt kérdés
én 5.ben karácsony elötti ugymond osztálybulin, kiirta a táblára egy osztálytársnőm én meg csak néztem h jaaaaa.

#év #meglepetés #buli #Újév #pezsgő #meglepődés #ujévi fogadalom #boldog ujévet kivánok
2018. dec. 31. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert rá is kerdezhettem, de amikor megtanultam olvasni (6), akkor már biztosan tudtam.
2019. jan. 1. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
En eleg későn, olyan 2004/2005 szilveszterén, úgy emlékszem, akkor voltam 10 éves. De azért, mert valahogy nem is igazán hallottam előtte ilyen formában, erdekes módon.
2019. jan. 1. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem 1999 Szilveszterén tudtam meg amikor a 2000 évet vártuk és köszöntöttük. Akkor voltam 7 éves, már nagyjából minden betűt ismertem amikor olvasni tanultam, mert az olvasással nem volt baj, de az írás ment nekem nehezebben tanulás terén vagy valami ilyesmi volt. nem emlékszem erre tisztán fogalmam sincs. De arra emlékszem hogy egy trombitát kaptam valakitől amire rá volt írva hogy "BÚÉK" és apám mondta hogy mit jelent pontosan és hogy az rövidítés, amit majd az iskolába fogok tanulni, ő nem akart összezavarni.
2019. jan. 1. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:
BUÉK hová bújjék?
2020. jan. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!