Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz ez? Veletek volt...

Mennyire gáz ez? Veletek volt már ilyen hogy nem tudtátok eldönteni?

Figyelt kérdés
Nem először fordul elő,hogy egy boltban nem tudom eldönteni a pénztáros korát és így azt sem,hogy hogy köszönjek neki :D Ma is bementem,első ránézésre mondom ó ez még csaj,max. 25 lehet,gondoltam Hello-val köszönök,aztán pár másodperc nézés után mondom ez már lehet rendes nő is,30-35 és így tök gáznak éreztem,visszajáró,"köszönöm, viszlát". Már nem először van ilyen,hogy vacillálok,de csak nőknél. Még most se tudnám eldönteni,hogy csaj vagy nő. Szerintem nekem nem kéne boltba mennyek. :D Annyira utálom mikor hülyén érzem magam egy égő dolog miatt azt közben a szem vagy a fültanú valszeg már nem is emlékszik rá, én meg csak agyalok rajta :D
2018. jan. 2. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Hat engem nem erdekel, ugy koszonok ahogy akarok. Meg egyebkent is napi felmillio ember koszon neki, szerintem ot is hidegen hagyja. Majd akkor parazz amikor a nemet sem tudod eldonteni es pl vagy ferfi vagy noi kelleket keresel. :D
2018. jan. 2. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Én jóreggelt/napot/estét kívánok, meg viszláttal köszönök el, nekem mindegy, hogy ki hány éves. Ebből van szerintem a legkevesebb megsértődés, mert idősebb emberek sokszor nem szokták szeretni, ha tegezik őket és általában én sem tudom, eldönteni, hogy hány éves első ránézésre az ember.

Idősebbek azért is be szoktak szólni, ha az eladók tegezik őket, lásd pl a kfc-nél mindenkit tegezniük kell a személyzetnek és olvastam már kritikákat róla, hogy mekkora egy tiszteletlenség már ez. Amikor dolgoztam akkor is tiniken kívül mindenkit magáztam, vagy semlegesen szóltam hozzá.

Ennek ellenére elő szokott fordulni, hogy összekeverem én is a köszönéseket. Szerintem ne agyalj rajta, engedd el :D

2018. jan. 2. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
De hiszen a helló nem is tegezés, tegeződés
2018. jan. 2. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a korát kéne saccolgatnod, hanem a szituációnak megfelelően kéne köszönni. Tehát üzletben "jó napot kívánok" akkor is, ha az eladó 18 éves. Amúgy a "helló" szerintem már megfelelőnek mondható köszöntés.
2018. jan. 2. 12:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát azért fura lenne,hogy 18 évesen kb.velem egykorúnak úgy köszönnék mint egy felnőttnek. :D Sulival szemben is van egy üzlet,ott mindenki 40 feletti,1 kivételével,abban a csajban biztos vagyok,hogy max.25,anélkül is biztos lennék,ha nem minden tanuló úgy köszönne neki,hogy hello vagy szia :D
2018. jan. 2. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod eldönteni, köszönj jó napottal, nekem is sokszor hasonló korúak azzal köszönnek az üzletekben, (én vagyok a vásárló) és akkor én is ugyanazt a köszönési formát használom. Nem kell túlgondolni. :)
2018. jan. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!