Klímax előtt hány éves korotokban kezdett el megváltozni a menstruációtok, és hogyan?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 01:36
1/9 anonim válasza:
Perimemopauza, premenopauza és menopauza. Ezek a szakaszok. Én 44 éves vagyok. Kb. egy éve kezdödött a peri. Akár 10 évig is eltart.
2/9 anonim válasza:
Nekem semmit nem változott, egyszercsak nem jött meg és onnantól vége, ennyi volt.
3/9 A kérdező kommentje:
A peri hány éves kortól normális?
#2, hány éves korodban múlt el?
43 múltam, már úgy 36 éves koromban kezdődött, hogy egy évben egy hónap kimaradt, utóbbi 2-3 évben meg akár kettő hónapig se jön meg. Vagy 1-3 hetet csúszik +- -ban. Pedig mindig pontos volt, 28-29 napra megjött.
Nagyon korai a változás?
2019. ápr. 16. 08:43
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 46.éves koromban kezdte azt csinálni, hogy rendszertelenné vált a menstruációm. Két-három havonta jött csak még.Ez így müködött 3.êvig,utána 1-2-szer jött meg egy évben, majd teljesen elmúlt.
5/9 anonim válasza:
48 éves koromban kezdett el sűrűbben megjönni. 28 napos ciklus 24-26 napos lett. 53 éves koromban 2 hónapig voltak hőhullámaim, 2 hónapra kimaradt, aztán visszatért a 24 napos ciklus erősebb vérzéssel. 54 évesen most ebben vagyok.
7/9 anonim válasza:
Amúgy én azt mondtam, hogy nekem nem lesz semmi bajom, se hőhullám, se egyéb, elmúlik a menzeszem ha eljött az ideje és boldog leszek. :-))
Tulajdonképpen ez valósult meg.
8/9 anonim válasza:
A nejem is így járt, hál' istennek. 52 éves korában egyszer csak megszűnt (Először azt hitte, terhes), és onnantól vége. Semmi hormonális forradalom nem zavarta azóta sem.
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! 43 múltam és most már 2,5 hónapja nem jött meg, de eddig semmilyen tünetem nincs (terhes nem vagyok), ez már lehet klimax?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!