Miért fog el ez az érzés?
Figyelt kérdés
Anyukámmal élek a házban.Természetesen külön szobánk van.Amikor legelőször itt aludt a barátom kb 2 hónapja,akkor bementem anyukám szobájába egy könyvért és jött utánnam ő is.Egyszer csak megszólalt,hogy "jaj,de fura érzésem van,itt van valami."Noss,hát azóta nem tudom ezt kiverni a fejemből.Kiskorom óta,amikor belépek a szobába rögtön egy nyomasztó érzés kap el.Ahogy belépünk az ajtón ott van bal oldalt egy fotel és jobb oldalt egy szekrény.Tényleg nem vagyok paranoiás,de ez mitől lehet?Csak azon a részen kap el ez a fura érzés...2019. ápr. 25. 00:03
1/2 9abor válasza:
Elmondom jut eszembe. Szerintem ez egy úgynevezett automatikus gondolat tanult módon jut eszedbe minden egyes alkalommal mostanában ahogy a szobának arra részére érkezel. Minden egyes félelmeddel korábban tanultad meg. Vagyis amikor féltél vagy fura érzéssel töltött el szobának abban a sarkában lenni Az egyben tanulási folyamat is volt. Tehát miközben úgymond féltél vagy fura érzéssel töltött el közben tehát tanultad és azt hogy az ott fura pont ez jutott eszembe.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,igazad lehet.Köszi a választ :)
2019. ápr. 25. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!