Nagyon durva, egész napos dejavu érzés, ami teljesen ugyanúgy történt ahogy előtte éreztem, volt már másnak is ilyen?
Az egész reggel felkelés előtt kezdődött.
Egy fura érzés fogott el, libabőrös lettem,és úgy éreztem mintha előre láttam volna mi fog történni, tudtam hogy a telefon a következő percben meg szólalni, ki fog hívni és mit akar mondani.
Így kezdődött.
Mikor csörgött a telefon, és megvolt a hívás, nem is gondoltam hogy még ettől is durvább élményem lett.
Megszólalt egy szám a rádióban, és olyan volt mintha révületbe kerültem volna, és az egész napom előre láttam.
Ki fog megkeresni, mit fog mondani, mi fog velem történni aznap, milyen váratlan helyzetek fognak előfordulni, amikor jön hozzánk valaki és elmondja amit akar, azt is tudtam mit fog mondani, és mikor mondja mi fog szólni a rádióban.
mindezt amire emlékeztem leírtam egy papírra, és az egész úgy történt ahogy leírtam.
Annyira durva volt, hogy a nap vége felé már önigazolást kerestem,volt hogy egy beszélgetés után megmutattam a papírt annak akivel beszéltem, és rajta volt hogy vele mit fogok beszélni és ő mit fog nekem mondani.
majd amilyen hírtelen jött ez az érzés, vége is lett egy pillanat alatt.
Azóta sem volt ilyen, de ez olyan élmény volt, amit azóta is próbálok elemezni, hogy ez hogyan történt meg.
Volt már másnak is hasonló előérzete, megérzése, dejavu érzése?
Prekogníció.
Vagy lehet megálmodtad előre mi fog történni, és az később szép lassan tudatosult benned, hogy mit álmodtál.
Lehet mikor megmutattad valakinek a papírt, hogy mit fogtok beszélni, akkor valahogy megtört az az eseménylánc, mert nem arról beszéltetek utána amiről kellett volna, hanem mivel te úgymond beleláttál a jövőbe, és azáltal befolyásolva másként alakultak a dolgok, így már nem azt történt innentől ahogy kellett volna.
Mekkora mázlid van :) Pár hónapja gondolkoztam ezen, hogy de jó lenne a folyamatos dejavu állapotában élni :)
Talán ez lehet az itt-és-most állapot, amiről annyi-de-annyi spirituális tanító tanít.
A lehetséges jövő már a jelenben létezik, a mindenkori jelen következményeképp. Ez ugyan folyamatosan változik, de a minél közelebbi a jövő, az már annál pontosabban létezik. Bizonyos tudatállapotokban képesek vagyunk ebbe az energiafolyamba bepillantást nyerni. S valóban, a közeli jövőből (egy napnál rövidebb időszakokból) viszonylag éles és pontos képet kaphatunk. Erre mindannyiunk képes, de ezt nagyon eltérő mértékben használjuk és használjuk ki. Te is ezt a képességedet használtad aznap jóval aktívabban, mint máskor. S hogy miért pont aznap? Ez jó kérdés. Több oka is lehet. Valamiért tudatosan vagy tudattalanul is aktiváltad valamilyen módon, vagy egy jelként kaptad, hogy higgy mindebben, hogy foglalkozz vele, hogy tudd, hogy mindez létezik. Ez lehet a (spirituális) ébredésednek az első vagy a sokadik állomása.
Igen, egyébként sok ember átél hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!