Tapasztaltatok már valami paranormális, földön túli cuccot?
Tavaly december 22.-én egy versenyről mentünk haza este már ilyen 10-11 lehetett. Kocsival mentünk az autópályán én vezettem semmi forgalom nem volt ezért elöttünk az eget kezdtem el nézegetni. Egyszercsak 1 fehér csík elment az egyik felhőpamacs elött és utána az a felhő elkezdett fehéren villogni (Mintha egy led lámpát kapcsolgatnál, lassan elalszik és újra fel villan) eltelik pár perc és az a felhő még mindíg így villog elkezdünk beszélgetni az anyósülésen ülő sráccal és azt mondta hogy ő is látja hogy az a felhő villog és látta a fehér csíkot is!
Volt már veletek is hasonló paranormális, földönkívüli észlelésetek?
Én csak valami madárszerűséget láttam, amikor kb. 13 éves lehettem. Annyi gond volt csak vele, hogy bazi nagy volt, úgyhogy először azt gondoltam, a kihalt pteroszauruszt látom, de aztán észrevettem, hogy szögletes, és ahogy mozgatja a szárnyát, nyikorog, és túl mereven mozgatta a szárnyát. Este volt, csak a sziluettjét tudtam kivenni, de máig nem tudom, mi volt az. Lehet, madárraj volt csak. :/
A másik: bogácsi táborban butik mellett álltam, a többi gyerek odébb állt vagy 20 méterrel, egy hapsi ment el mellettem, dobozzal a kezében. Majdnem fellökött, azért néztem fel rá, és a mai napig meg mernék esküdni, hogy éles fogai voltak. Mármint nem úgy, mint egy vámpírnak, hanem az összes foga az volt. De az is lehet, hogy csak az akkoriban divatos műanyag szörnyfoggal akart ijesztgetni. Minden esetre összefostam magam, és inkább visszasiettem a többiekhez, és nem meséltem el senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!