Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért érzem magam rosszul...

Miért érzem magam rosszul bizonyos szobákban?

Figyelt kérdés

Amikor gyerek voltam, gyakran nyaraltam a nagyszüleimnél.

Viszont a hálószobába, ahol mindannyian aludtunk (mama, papa, én) még nappal is féltem egyedül bemenni.

Nem volt bent semmi ijesztő, asztal, szekrény, a nagyszüleim ágya, illetve az én ágyam.

Mégis iszkoltam kifelé még 13-14 évesen is, ha valamiért be kellett mennem napközben. Olyan rossz volt az egész szoba légköre.

Ellenben a másik mamám házában minden szobát szerettem. Otthon szintén nincs olyan helyiség, ahová ódzkodnék bemenni. Sőt, a jelenlegi otthonunkban sem.

Nyáron voltunk egy napot a nagyszüleim házában (már csak a papám él), kint ültünk a konyhában, onnan nyílik a hálószoba ajtó. Be volt csukva, mégis már attól is, ha csak az ajtóra néztem rám jött az a régi rossz érzés.

2019. ápr. 7. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Magadtól kérdezd!
2019. ápr. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!