Kíváncsiak vagytok, milyen színű az aurátok?
amit leírtál az a 3 dimenziós látás magyarázata. sok könyvet olvastam róla.
amiket leírtam azok segítenek erősíteni a 3. szemet és az auralátást.
az aura nem olyan mint ahogy leírtad. nem olyan mint az ábrákkal való bámulgatás eredménye. ezek csak segítenek erősíteni a 3. szemet.
az aura olyan fényes. vastagsága is változó.
olyan ragyogó. nem olyan éles vizuált szín. olyan...nem tudom leírni. szóval...
szóval...a képek éles körvonala és azok képzett ábrándjai azok élesek és izegnek -mozognak.
az ábrándok körvonala éles.
az aura nem izeg-mozog és nem éles. vagyis az aura körvonala nem éles. az nem ábránd. van mellette ábránd is. de mivel fényes az aura és különböző színű.
na szóval egy egyszerű dolgot írok le.
mondjuk hogy sokáig zölld az aurám. aztán hírtelen világos rózsaszínű lesz. megtisztítom a csakráimat és az aurámat és újra szép zöld lesz. innen tudom a legjobban hogy milyen az aura és milyen az aurám.
auratisztítás: minden csakrámat vizualizálom hogy megtisztúl egy-egy apró ragyogó nappal.
a vizualizáció fontos a csakráknak és az aurának. szellemi dolgok ezek. nem fizikai.
de érdekes hogy a fog röntgenemen a homlokom fura volt...
hát kár hogy nem tudok ide tenni fotót.
a doki is furának mondta.
fénytükröződés nem lehetett mert le kellett vennem a szemüvegemet és emlékszem is rá hogy levettem. nincsen még implantált fogam.
olyan mintha valami elien+predátor lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!