Kíváncsiak vagytok, milyen színű az aurátok?
ki kell nyitni hozzá a 3.szemet és a 6.csakrát. eleinte csak közel lehet látni csak fekete vagy sötét háttéren. pl: a kezedet egy fekete papírra vagy szövetre teszed. az aura ragyogó és színes. vagyis a fekete háttéren látni lehet. aztán világosabb háttérben is lehet látni,majd egyre távolabb és másokét is.
az aura egy vékony körvonal a tested körül. de van hogy vastagabb vagy nagyobb. van hogy egyszerre több színű. volt hogy nekem világoszöld volt és az körülo volt rózsaszín színű.
de valamiért legjobban a kórházban láttam mások auráját. próbáld meg ott megfigyelni.
ha nincs nyitva a 3. szemed akkor is láthatsz még aurát. leginkább fehéres körvonalat látsz ha nincsen kinyitva a 3. szemed. a tárgyaknak is vannak aurájuk. de a tárgyak auráját csak hosszasabb ráhangolódással lehet látni.
pl: egy alufóliagombócnak erősen lila vagy indigókék színű az aurája. mivel fémes színű és vezeti az áramot. kipróbálhatod az alufólia gombóc példámon is. csak hosszasan nézd egy sötét hááttéren. nekem speciel az asztalom sötétbarna színű és azon nézegettem az alufóliagombócomat.
ja még valami. ügyelj arra hogy ne keverd össze a kezedet az árnyékoddal. de a sötét háttérrel méginkább kizárod az árnyéktévesztést.
de ha sokáig nézed a kezedet és utánna rögtön becsukod a szemedet, akkor is megláthatod az aurádat. de vigyázz!!!meglehet hogy ilyenkor az aurád színének az ellenkezőjét látod meg.
sehonnan. bocs hogy nem írom ki a nevem. nem akarom hogy bárki rámripakodjon.
ti is próbáljátok ki amiket írtam. vagyis nézegessétek a kezeiteket ahogy leírtam. jobb többször próbálkozni ezzel.
valamint nézegessetek fekete-fehér ábrákat. ez is erősíti a 3. szemet és az auralátást.
ne olyan bonyolult zavaró képeket hanem egyszerű ábrákat. pl: kört a közepén egy ponttal vagy háromszöget, vagy csillagot, vagy szívet.
az ilyen hipnotikus zavaró csavaros, kockás izéket ne.
"vagyis nézegessétek a kezeiteket ahogy leírtam"
Azt ugye tudod, hogy ha sokáig nézel egy színt, akkor után pár másodpercig a kiegészítő színét látod?
Ezt kipróbálhatod úgy is, hogy nem a kezed nézed, hanem bármilyen színes ábrát egy fekete háttéren.
Aztán tüntesd el az ábrát, legyen csak fekete háttér: látni fogod rajta az ábrádat, más színekkel.
Annak is van aurája?
nos. amit leírtál az igaz.
nem a képeknek nincsen aurája.
én már rögtöni ránézéssel látom az aurámat.
mielött kinyitottam volna a 3. szememet nem láttam hiába néztem.
amikor kinyitottam már láttam.
csak azt tudom hogy az állítólagos fekete-fehér egyszerű képek nézegetésével felerősíthetem a 3. szememet. ez nemcsak az auralátás erősítésére jó. a 3. szemet felerősíthetjük vele.
a 3. szem "képessége" még az hogy valakinek az auráját megérezzük. megérezzük a közelünkben vagy távolabb. akár több ember auráját megérezhetjük.
azt is hogy jó vagy rossz szándékú. vagy hogy erős vagy gyenge az aurája.
a 3. szem nemcsak látás hanem érzékelés, érzés.
pl: hát bocs de a legjobban az Inuyashás rajzfilm jut eszembe mikor sokszor mondják hogy erős aurát éreznek.
gondolom szent tárgyakra is vonatkozik stb. de van hogy egy festménynek is van aurája. amit látni is lehet de leginkább érezni. ez függ a festő aurájától és az éppeni gondolataitól és érzéseitől.
a fekete-fehér kép nézegetését lehet ugy is csinálni hogy utánna becsukjuk a szemünket vagy letakarjuk a szemünket a kezeinkkel. de lehet azt is csinálni hogy a kép nézés utánn máshova nézünk. az a legjobb ha egyre távolabb nézünk. ezzel edzük a 3. szem érzékelő képességét. idővel képesek lesztek érezni más auráját.
remélem akkor is működik ha nem tudjátok kinyitni.de szerintem lehetséges. a szellemek látása is az erős 3. szem és a 6. csakra műve. ugyebár sokak nem nyitják ki ezeket mégis látnak árnyakat, füstöket, szellemeket stb.
a gyertyaláng bámulása is erősít. de azt inkább hetente max egyszer ajánlott és csak kb 30perc-1 óráig. nézzétek a gyertyalángot, majd a kezeitekkel takarjátok le a szemeiteket.
ez a legnagyobb távolságban lévő auralátás.
pl: megéreztem a 2 emeleti lakásomból azt az illetőt aki felakart jönni a csengetés elött. szóval a falakon túl is megérezhető.
a szellemek jelenlétét és auráját is lehet érezni.
van jó aura és rossz is. kellemes és kellemetlen.
sajnos nem az van hogy ha jó és kellemes aurát érzek akkor az csak jó lehet. sokszor szemét volt az illető.
volt hogy nagyon erős gonnosz aurát éreztem mégis rendes alak volt- igazság szerint szellemekkel volt tapasztalatom.
sajnos a nemüket sem tudom megállapítani. volt hogy nehéz erős aurát éreztem,de kiderült hogy nő volt.
sokszor volt az hogy kellemes, lágy és könnyed volt az aurája-mégis kiderült hogy férfi volt.
szóval sajnos sohasem tudom fixen előre mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!