Hogyan lehet hatékonyan védekezni telepatikus úton történő támadások ellen?
Ne foglalkozz a sok tudatlannal, ha keresztbe teszed a lábad és a kezed az valamilyen módon megvéd, de csak úgy ha közben nem reagálsz negatívan a támadásokra próbálj meg a saját életeddel foglalkozni és ne tegyél fel felesleges kérdéseket vagy keresd meg a választ a kérdésedre (van internet) és keress egy folyamatos foglalkozást, hobbit:zene, sportolás, akármit amivel kikapcsol az agyad, ha gondolod írj és beszélhetünk erről többet. Nekem is szükségem van a segítségre és egyedül szar úgy, hogy mindenki előítéletes (meglehet tanulni ellene védekezni , de ha egyedül vagyok bezavar.. és nem fog az agyam rendesen, ha fel veszem ezt a védekező pózt amit az elején leírtam (de mondjuk nem próbáltam karba tett es keresztbe tett lábbal tanulni csak olvastam egy könyvet ami erről szól) van egy elég nyomós érvem is, hogy ez az egész valóság sőt több.
Ha valaki aki olvassa többet tud erről az egészről az jelentkezzen együtt többre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!