Lehetséges a telekinézis?
hú hátén próbálkoztam ilyen homemade vitalitásmérővel, működött is, de az csak sima termofizika volt sztem.. :S
..bár franctuggya, lehethogy van benne valami, mer amilyen videókat láttam meg néhányszor tényleg mintha gondolatra lassult/gyorsult volna a kis tűhegyen forgó papír.. érdekes dolog ez, jólenne ha bebizonyítaná valaki :D
Hogy van? Két különböző választ kaptál..
Nem létezik telekinézis, pedig menő lenne ha a gondolatommal meg tudnám vakarni a hátam és le tudnám kapcsolni a villanyt, de ilyen nem létezik.
Létezik és bizonyították is:
"Angliai, amerikai és ausztrál kutatóintézetekben olyan személyeket vizsgáltak (egymástól függetlenül), akik önként jelentkeztek, mert azt tapasztalták, hogy rendelkeznek ilyen képességgel. A vizsgálat során a kutatók úgynevezett minilabort alakítanak ki: jól lezárt dobozba tárgyakat helyeznek, egyik sem nehezebb tíz-húsz dekagrammnál. A tárgyakat úgy rendezik el, hogy a legkisebb elmozdulástól villamos áramkör keletkezik, amely azonnal bekapcsol egy kamerát, amely lefényképezi, lefilmezi a további történést. Így már többször sikerült megörökíteni, hogy a tárgyak minden külső (látható vagy érthető) behatás nélkül elmozdultak a zárt térben."
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!