Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lesz 2o12-ben? Tényleg...

Mi lesz 2o12-ben? Tényleg kitör a világ vége? Vagy csak napkitörés lesz? Vagy nem történik semmi?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 12:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
Én pont 2012-ben ballagok gimiből, szal én megjósolom nektek, h nem lesz semmi.(Előttem az élet. : P)xD
2010. júl. 7. 15:54
 42/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, mert erre a kérdésre kaptam a legtöbbet :) Amúgy én minden dátumot amiben van nulla azt o betűvel helyettesítem, mert így szerintem jobban néz ki :D (pl.: 2o1o. o6. o9. ugye, hogy szebb mint ez: 2010. 06. 09.) Ha csak sötétség lesz 2o12-ben, attól nem félek sőt még az első órákban tetszene is.... de akkor a lámpák sem fognak működni?
2010. júl. 11. 20:03
 43/53 anonim válasza:
2012-ben leszek 18, szval party lesz a javából : D akkor fogom majd csak igazán elkezdeni az élete élni, nem most fog beszólni a világ vége :D az egész kamu, csak politika ez az egész globális felmelegedéses szarság is! emberek, ne legyetek birkák!
2010. júl. 12. 10:17
 44/53 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz világvége! Micsoda hülyeség!!! Tudtad, hogy régen azt mondták, hogy 2000ben lesz a világ vége?
2010. júl. 13. 11:26
 45/53 anonim válasza:
11:26- szerintem mindenki tudta mar h 2000 vilagveget mondtak! Kiveve a kisbabakat, vagy az olyan idiotakat, akik ugy irjak ra a valaszt, h el se olvassak a tobbit, csak nagyoskodni akarnak! Ha igazan akartal erre a kerdesre valaszt adni, akkor elolvastad volna az osszes valaszt, nem valaszoltal volna mint egy papagaj, mert meg volt szo 2000-rol!!!!!!!!!!! >:(
2010. júl. 14. 09:12
 46/53 anonim válasza:
10:17-es, átérzem a helyzeted, én is 2012-ben leszek 18.:D de ha eljönne a világvége, akkor is elötte beba.szunk egy hatalmasat.:DDD
2010. júl. 14. 13:11
 47/53 anonim ***** válasza:

2000-re nem világvégét jósoltak, hanem gazdasági összeomlást a dátum átállás miatt. Ha az nektek a világvégével egyenlő, akkor szomorú vagyok. xD

Azaz de, tény, hogy pár buggyant az Antikrisztussal meg a második eljövetelről regélt, de hát aki azoknak hisz... Ez a hiszti, ami most van, némileg komolyabb, és ha belegondoltok, akkor hihetőbb is. Nézzetek körül már egy kicsit... MOST van világválság, minden nap természeti katasztrófák, némelyik az ember hibájából (pl az az olaj az óceánon, ami miatt fajok pusztultak és pusztulnak ki), némelyik egyszerűen a természet (földcsuszamlások, áradások, vulkánkitörések, szélsőséges időjárás). Ha még ez a Nabiru vagy Nibiru is bekavar, akkor azért lehet, hogy tényleg fel kell kötni lassan a gatyánkat. :D

2010. júl. 23. 14:18
 48/53 anonim ***** válasza:
Azt olvastam vmi (normális) újságban, hogy a Nap kitörései erősebbek lesznek. Ez gondot okozhat majd a kommunikációban, pl. repülésnél, és egyéb technikai cuccoknál is lehet majd kisebb gond (azért a mikró nem tartozik ide xD). Amúgy meg a Nap ilyenfajta tevékenysége 10-12 évente ismétlődik, van egy "magaslati pont", meg egy "mélypont", csak most 2013-ban ez a "magaslati pont" erősebb lesz, mint múltkor (10-12 éve) volt.
2010. júl. 29. 15:23
 49/53 anonim válasza:
eddig már vagy 20 világ vége lehetett.pl. már nemis tudom 1999 vagy 2000 is világ vége volt.Mondlyuk eltudom képzelni ,hogy lesz valami vúlkán kitörés vagy nap vihar.De annyira mégse halálosak azok.Legalábbis világ méretekben.
2010. aug. 13. 02:33
 50/53 anonim válasza:
Eddig már vagy 20 világ vége lehetett.pl. már nemis tudom 1999 vagy 2000 is világ vége volt.Mondlyuk eltudom képzelni ,hogy lesz valami vúlkán kitörés vagy nap vihar.De annyira mégse halálosak azok.Legalábbis világ méretekben.
2010. aug. 13. 02:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!