Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lesz 2o12-ben? Tényleg...

Mi lesz 2o12-ben? Tényleg kitör a világ vége? Vagy csak napkitörés lesz? Vagy nem történik semmi?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 12:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Semmi nem lesz ne hidj a sok hülyeségnek ez csak holleywood-i blabla.Az egész arra alapszik h a maják csináltak egy naptárat kb 2000 valahány évre.És mivel nem volt idejük 20 000 évre előre megcsinálni és teljesen felesleges is lett volna így abbahagyták 2000 valahány évnél.

És ez most 2012 decemberében ér véget.

És holleywood csinált róla egy jó kis történetet h a maják látták a világvégét meg mittommi sok hülyeség.

Kb annyi fog történni h esni fog a tőzsde és rengetegen öngyilkosok lesznek, esetleg még a boltokban is nagyobb akciók lesznek.De semmi világ vége.

2010. júl. 4. 16:05
 32/53 anonim válasza:
Ne aggódj semmi olyan nem történik ami eddig ne történt volna meg. Valószínűleg a majáknál 2012-ig jutottak amikor is az a jóember aki értette az egészet meghalt. Nem volt aki folytassa....ilyen egyszerű az egész.
2010. júl. 4. 16:49
 33/53 anonim válasza:
E'n nem e'rtem, h mie'rt kell ilyesmire pazarolniaz energia'nkat!! Lefa'raszt az ege'sz! Ha lesz vilagve'ge, akkor lessz, e's mindenki meghal, es ez lesz, mert Isten igy akarja, ha meg nem lesz, akkor anna'l jobb! Ne ke'szuljetek semmire, ugy sincs mit csinaljatok! E'lje'tek tovabb norma'lisan az e'leteteket!
2010. júl. 4. 17:50
 34/53 anonim válasza:

NASA weblapjának a válasza a kérdésre:

[link]

(Röviden: NEM LESZ SEMMI)

2010. júl. 4. 18:34
 35/53 anonim válasza:
Most itt tényleg mindenki egy olyan dolgon vitatkozik amit egy amerikai katasztrófafilmben látott? Ha minden ilyen filmnek lenne valóságalapja sztem a Föld már kb 6X semmisült volna meg és éledt volna újjá...Az ilyesmi világvége katasztrófáknak akkor kell hinni ha majd tényleg itt lesz...addig meg inkább tenni kéne ellene mintsem csak siránkozni mindenkinek...:S
2010. júl. 4. 20:33
 36/53 anonim válasza:
100%

Elég érdekes dolgokat írtatok itt! :)

Ez a helyzet ugyanaz ami 2000-ben volt. (véleményem szerint)Akkor se volt semmi!Pánikot azt tudnak kelteni..:S és te mit csinálsz ha úgy gondolod hogy vége van megteszed azokat a dolgokat amiket mindig is szerettél volna mert miért ne ha már vége a világnak=azaz szolgáltatásokat veszel olyanokat amikre nem telne és gazdagítod az állam bácsit de kérdezem én minek pánikolni neki már elég pénze van még többet adjunk neki?:DXD

Na én is hallottam ám egy verziót:))

Egy csoport azt mondta hogy pólust vált a földünk annyit mondtak hogy valami fog történni ami valószínűleg Dobogókőn lesz mert ott van a föld szíve!Annyit mondtak még hogy egy ideig sötét lesz teljesen mintha "megvakultunk" volna annyira sötét ... ennek hatására nagyon sokan öngyilkosok lesznek pánikba esnek így ritkul a népesség de nem kell pánikolni lesz majd világosság vagy 50 óra vagy 50 nap múlva tudom nagy a különbség de nem emlékszem BOCSIKA:)))Ez lehet annak a Nibiru bolygónak akár! Erről ennyit!

Hallottam olyat is egy jósnőtől hogy Orosházán(itt lakom:) ) 2010 augusztusában földrengés lesz 4 vagy 5-ös erősségű szét nyílik majd a föld alattunk (Gondoljatok rám ha halljátok a hírekben:DXD )

Mondanak mindent te ők is csak találgatnak...de tény nem kell itt csúnyákat írni meg lehülyézni a másikat mert ha kinyitjuk a szemünket látjuk hogy hogyan rendezi át a természet a lakhelyünket! Nekem tök 8 hogy mi lesz csak éljünk együtt a szeretteinkkel most vagyok összeköltözés határán a párommal én azt megakarom élni:))Bármi lesz ne legyen tök meleg azt útálom:DXD Puszi mindenkinek és no para:)))

2010. júl. 4. 21:04
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
De azért ha lesz azon a napon dugjon mindenki egy jót ;)
2010. júl. 4. 22:53
 38/53 anonim válasza:
61%
Azt nem tom h lesz-e világvége v nem, de nem tom h ti h vagytok vele de én várom h eljöjjön, sztem megérdemeljük.Nem tom végig nézni h mit csinálunk a földdel. Az árvizek a földrengés ...stb. mind arra utal h jön vmi.
2010. júl. 5. 14:42
 39/53 anonim ***** válasza:

21.04

-Én azt hallottam, hogy azért fogunk egy ideig nem látni semmit,mert dimenzióváltás következik be.Átkerülünk talán (nem biztos) az 5.dimenzióba. Azt hiszem a Nibiru bolygóhoz lesz köze, de nem 100. :D Pólusváltás következik be...

Ez a földrengés-hát nem is tudom:D:S Egyszer suliba voltam.Ültünk...és egyszercsak azt éreztem,hogy berezgett a föld alattunk.Ezt érdekes módon csak én és rajtam kívül 2-en vettük észre,pedig nemcsak mi ültünk:D. Ez kb még ebbe az évbe lehetett.

Én személy szerint várom 2012-őt.Még ha nem is lesz semmi...:D

2010. júl. 6. 15:17
 40/53 anonim válasza:

06-29 12:15

nem mi pusztitjuk.. nem azért lesz jégkorszak vagy napkitörés vagy mia frász ismét mert szemetelünk jo ez is közrejátszik..de hozzáteszem nagyon kis mértékben de kutatók felfedezték hogy ismétlődnek a dolgok mivel amikor jégkorszakvolt volt gey bizonyos talaj aztán nagyon nagy meleg szintén msá volt és a talajban látták hogy ez ismétlődik uh falószinű valamelyik és nem miattunk!!

2010. júl. 7. 00:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!