Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lesz 2o12-ben? Tényleg...

Mi lesz 2o12-ben? Tényleg kitör a világ vége? Vagy csak napkitörés lesz? Vagy nem történik semmi?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 12:01
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Amikó pont jön az a Nibiru bolygó,amikó ideér akkó ha gyorsan visszatartom a levegőt és nem veszek amíg el nem megy és akkor gyorsan kifújom a levegőt akkor meguszható asziszem.
2010. jún. 29. 14:41
 22/53 anonim válasza:
50%

Az tény és való hogy a híres "PlanetX" a mi "útvonalunkon"

fog jönni 2év mulva mivel a föld kering és kering és a PlanetX-be fogunk ütközni ezt számította ki a FŐLD nem a "béna" magyarok mert akkor mindenki csak röhögne már bocsánat Magyarország.Van aki csak röhög meg gúny-t űz belőle pedig ez nem UFO-s hülyeség mert erre van bizonyitték.Én erre kb fél éve figyeltem fel 1 napig csak rettegtem jaj mi lesz meg ilyenek hát a köri tanárom azt mondta hogy Kína valami hülyeséget akar fejlesztení ami át irányitsa másik pályára de ha ez nem sikerül akkor a szét robbantás lesz ami apró darabokra fog zühanni és csak a föl fele,háromnegyede fog meghalni ha "jól" sül el...

De ezért aggodni semmi értelme ha megis halsz akkor a családoddal eggyüt és nem fogtok szenvedni.

Nah de fel a fejjel én ezt csak leírtam,szerintem valahogy csak átjutunk ezen is,ha nem akkor sajnálom és az EMO-sok örülhetnek :D

2010. júl. 1. 20:29
 23/53 anonim ***** válasza:
86%

tegnap 20:29

-Tanulj meg írni.

-A Nibirus szarságoknak ugyanannyi alapja van, mint a földönkívülieknek.

-Tanuljátok már meg végre, hogy az UFO nem ugyanaz, mint a földönkívüli...

-Lófasz lesz itt, nem bolygóütközés.

-Ha Kína felrobbantana egy bolygót, akkor az valszeg szétkurelná a Földet is, mivel a darabjait nem tudja akkorákra szedni, hogy az teljesen eltűnjön, és alighanem a lökettől, amivel eddig jött, "továbbúszna" és nekünk jönnének a darabok. Szal ugyanúgy megszívnánk.

2010. júl. 2. 15:45
 24/53 anonim ***** válasza:
38%
aha menny te haza annak a maja izének azé van vége 2012 ben mert megunták hogy folyton írnak vagy történt valami baleset és az írók meghaltak ennyi esetleg kis időre elveszett a nptár lehet hogy azt jelzi 2012 hogy a naptár semmisül meg de a 2012 es jóslat ugyan olyan mint a többi annyi eltéréssel hogy most a legnagyobb kaka közepén jobban hiszünk benne
2010. júl. 4. 00:52
 25/53 anonim válasza:
61%
Nem lesz semmi! Ez csak parasztvakítás! Régebben meg azt mondták hogy 2000-ben fog megsemmisülni minden. Ez sem jön be akkor lesz majd egy másik időpont.
2010. júl. 4. 09:29
 26/53 anonim ***** válasza:
65%

Hölgyeim és uraim

Ne törődjünk a 2012-es világvégével, mert csak stresszlejük magunkat még két évig. Amennyiben elkerülhető, van aki töri rajta a fejét (reménykedek). Ha nem lehet elkerülni, jobb ha váratlanul jön. Esetleg valami primitív óvóhelyet lehetne építeni, de nem túl erőset, mert mi van, ha én és a családom éli túl a katasztrófát? Kinn többszáz fok a hőmérséklet és minden erősen radioaktív. Meddig maradok életben, és a családom? Ameddig kilépünk. Attól már az is jobb, ha a világgal együtt instant meghalunk és nem szenvedünk. Az is lehetséges, hogy az ilyesmit azért találják ki, hogy a nép tényleges gondjairól eltereljék a figyelmet, mert ugye az új szenzáció mindent háttérbe taszít.

2010. júl. 4. 09:38
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

2012-ben véget ér a maja naptár. Még a maják leszármazottainak is ez csak annyit tesz, mint december 31-e. Egy új időszak kezdődik.

Sokmindent jósolnak 2012-re, például a kőolajkészletek kimerülését. Ez elég nagy katasztrófát jelentene, de csak az iparosodott területeken, meg amik hozzájuk kötődnek.

A világ meg fog változni, de nem biztos, hogy pont 2012 decemberében. Ebből a világvége sz*rságból is csak az nem jön le az embereknek, hogy mik is a valós problémák. Felmelegedés - akár természetes (merthogy egy pár évezred múlva kéne bekövetkezzen egy felmelegedés), akár nem -, környezetszennyezés, szegénység, óriási energiaigény, túlnépesedés, ebből következő éhínség, és a többi, és a többi.

2010. júl. 4. 11:07
 28/53 anonim válasza:
82%
Nem lesz semmi érdekes. Csak az emberek mindent elhisznek amit egy filmben,vagy egy "jósló"mond nekik.
2010. júl. 4. 11:43
 29/53 anonim válasza:

Csillagászattörténet órán kedves tanárunk a következőt mondta erre:

Semmi, megy tovább az élet. A maják 2012 December végén a 13. baktumba lépnek. Babona az egész amit ők a 13-as számhoz kapcsolnak!

2010. júl. 4. 13:11
 30/53 anonim válasza:
100%
semmi nem lesz baromság az egész ! nem kell hinni a TV-nek !
2010. júl. 4. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!