Villás Bélát kedveled? Mi a véleményed róla?
Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza
és a
praktizál nem egyeztethető össze
Én is voltam nála angyal 1,2 ,kundalini és sámán beavatáson is. Olvasott, szorgalmas, kreatív szélhámosnak gondolom, aki a tanfolyamait is plagizálja. Franz Bardontól plagizál 60%-ban. Az a foglalkozása, hogy átnéz minden ezós dolgot, intelligensen összegzi a dolgokat(ezért érdemes figyelni rá). És az nem meglepetés, hogy az ezo dolgok 80%-a baroság. Ami neki kedvez azt megtartja, ami nem, arról hallgat. Sokszor ellentmond magának, mert nincs igazi tapasztalata. Ettől független a sámánon megismertem a háttérben magasabb kaliberű egyéneket. Nem mindenki veszi komolyan Bélát, amolyan könyvtáros bácsi aki összegzi az irodalmi dolgokat. Egyik elődaásán mondta, hogy nem szereti ha nem néznek a szemébe és utálja a hazugságokat és kár, hogy nem hagyják neki, hogy csak úgy megmondja a frankót. Nos én odamentem személyesen és kértem a barna pici szemébe nézve, hogy mondja meg a frankót, felkészültem, hogy le_zarjam a bokám. Erre a csillagokról adott tanácsot....
Az érdekes kérdés, hogy hogyan ismerjük fel a magasabb kaliberüeket. Akik nyitottak arra, hogy akár Bélát is megkérdőjelezzék, valamint nyitottak arra is, hogy bármit megtapasztaljanak, valahogy megtalálják egymást.
Ha segíteni szeretne felébredni, azaz megvilágosodni, akkor előbb megvilágosodottnak kellene lennie.
Tuti nem az!
Egy újabb színfolt a szélhámosok piacán! Van még kérdés?
egy gátlástalan csaló.
okos szélhámos ezért rettenetesen veszélyes.
Sokan vannak akik újradefiniálják a megvilágosodás fogalmát hogy azt mondhassák magukról, hogy megvilágosodottak.
Ő még csak hogy nem is használja ezt a fogalmat, hanem (valszeg tudatosan) a felébredést alkalmazza, ami alatt már mindenki azt ért amit akar.
Pl. én is felébredek reggelente... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!