Hallhatom-e a másik gondolatait, pl. ha szerelmes vagyok?
Vagy egyéb módon ráhangolódom.
Olyan telepátiaszerűen. Tehát gondolat felel gondolatra, a saját agyatokban, miközben tudjátok az nem a saját gondolatotok, hanem a párotoké?
Nem úgy értem, hogy hallani a gondolatait, hogy már kiismerem, meg ilyesmi, hanem még szinte semmilyen ismeretség után, de olyan hangon hallani, ahogy ő beszél, és ráadásul az ő stílusában, az ő logikájával, stb. Mintha egy párbeszéd lenne, de gondolat felel gondolatnak azonnal.
Nem magam miatt kérdezem, hanem egy ismerősömnek volt ilyen :D
Ráadásul nem csak a szerelme gondolatait hallotta, hanem még más lányokét is, akiket ő már nem ismert személyesen, talán a szerelme régi női lehettek.
Ilyen létezik?
Ha nagyon szoros az érzelmi kötelék, akkor lehetséges valami hasonló.
De ezt az utolsó részt nem értem😂
En ezt nem ertem 😃😂 magadba a gondolatodba beszelsz vele es mintha valaszolna?! 😂
Nekem olyan telepatiam es gondolat “beszelgetesem” van hogy gondolok valamire es a parom ugyan azt szorol szora mondja abban a pillanatban.. es hasonlok gondolok valamire es o erre azt megcsinalja akkor de ez valami veletlen vagy telepatia vagy szugeralas 😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!