Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nem csináltam jól? 2 lány a suliban verekedett, az eggyikbe szerelmes vagyok, es már a földön volt, erre a másik lány orrába vertem eggyet, hogy hagyja békén, erre mondta hogy köszi de azért nem kellett volna eltörni az orrát

Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem,hány évesek ezek a lányok de komolyan?te meg még meg is ütöd az egyiket....nem kell őket hülyére verni,igyis alacsony szinten vannak agyilag....
2018. júl. 16. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak elválasztani kellett volna tőle, nem megütni.
2018. júl. 16. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A suli már régóta véget ért. Miért nem akkor tetted fel ezt a kérdést. Ez most vagy kamu vagy ha igaz akkor meg semmi értelme. Miért ütöttél meg így egy lányt. Elhiszem, hogy védeni akartad a kiszemeltedet, de ez akkor sem volt helyes. Simán szétválaszthattad volna őket nem kellett volna ütni. Ezzel pedig sokak előtt lejárattad magad, hogy ilyen csúnyán megütöttél egy lányt. Meg ilyen kérdést feltenni, "hogy nem csináltam jól?". Haver ha beversz vkinek egy k*rv@ nagyot aki mellesleg lány hogyan képzeled, hogy jól csináltad. Nagyon disabled vagy. Ha a barátnődet verték volna és nem lány hanem férfi üti akkor jogos lett volna. De így ilyen formában nem.

16F

2018. júl. 16. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyári iskola, vagy mi? Esetleg gyakszira jártok be?

Egyébként meg a régi osztályfőnököm mondta, aki egy 53 éves férfi volt, 30 év házassággal a háta mögött, hogy ,,Egy nőt nem bántunk soha, sem szóban, sem fizikailag."

Minden férfinak eszerint kellene élnie!

2018. júl. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!