Médiumnak "születni kell"? Vagy más módon is el lehet "sajátítani"?
#20vagyok
Ertem hogy mit mondasz es igen ebben igazat adok, bar abban annyira nem es nem is ertem hogy agynal magasabb rendu tudatossagot mire erted, mert maga ez a tema nem magasabb rendu tudatossag hanem maga az agy csak mondjuk fejlettebb erzekek vagy valami mas reszet aktivalja amit atlag ember nemtud ezt a mediumos temara ertem. Nem a halalkozeli elmenyekre vagy ilyesmi mert abban adok igazat.
Es csak arra gondoltam hogy a tudomany jelen allasa szerint nem leteznek mediumok stb de ez valtozhat a jovoben talan. De feltetelezesem volt.
Átsiklottál egy fontos tényező felett, konkrétan: ha az agyad megsérül a te egész személyiség akár minden jellemvonásával együtt legrosszabb esetben süllyesztőbe kerül ( lásd lobotómia esete ), vagy pedig teljesen más emberré válsz, ha felépül az agyad újra úgy, ahogy. Egy agysérülés képes a szeretetet is kiölni akár belőled, vagy egy jó embert gyilkossá változtatni, és oda-vissza.
Ez nekem bőven elég bizonyíték, hogy az agy generálja a tudatunkat és nincs több, mint anyag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!