Miért nem szabad a hálószobába tükröt rakni? Nektek van?
Hálószobába egymással szembe nem jó tükröt tenni, közvetlen az ággyal szemben vagy fölé.
Az alvást zavarja, a szexet nem zavarja.
Elméletileg a tükör az egy átjáró , amin a holtak át jöhetnek a mi világunkba. Legalábbis én így hallottam.
De nekünk ettől függetlenül, szinte minden helyiségben van egy tükör.A hálószobákban is.
Engem ezek a babonák nagyon nem érdekelnek.De nekem mindig is volt a hálóban az ágy körül tükör és lesz is.
Szeretkezés közben egyszerűen fantasztikus.
Én nagyon élvezem,és a csajom is.
Én csak azért tartok tükröt a szobában, hogy reggelente ne legyek olyan magányos. Együtt kelünk fel a másik sráccal, köszönünk egymásnak, oszt ki-ki megy a saját dolgára. Meg lefekvés előtt is jó vele elsztorizgatni ... bár valamiért folyton egyszerre akarunk beszélni, ez mondjuk idegesítő kicsit.
Ebben a szellemes megszállós dologban is lehet valami. Múltkor itt aludtak barátaim, és ők mesélték hogy 6:66 -kor átjött valami szarvasember a tükrön hogy majd jól megszáll. Aztán észrevette hogy jogász vagyok, emiatt aztán elszégyellte magát és inkább visszament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!