Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki felvette velem a...

Valaki felvette velem a kapcsolatot. Hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Pár hónapja egy nő elkezdett hozzám beszélni, azóta folyamatosan hallom őt. Olyan, mintha a távolból beszélne hozzám valaki.

Ez a személy tud olvasni a gondolataimban (pl. gondolok valamire, amit aztán ő hangosan kimond.)

Képes az emlékeimben turkálni, tehát hozzáfér a tudatalattimhoz is. Olyan emlékeket hoz fel, amiket én már rég elfelejtettem.

Ezenkívül egyfolytában kritizál, negatív megjegyzéseket tesz rám.

Azt mondja azért lépett velem kapcsolatba, hogy megőrjítsen engem...

Amennyiben ez nem hallucináció, akkor mi lehet, hogyan lehetséges ez?

Kihez tudnék ezzel a problémával fordulni?

2018. márc. 9. 18:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk, ezek alapján, talán tényleg pszichiáterre lenne szükséged. És ezt nem gúnyból írom.
2018. márc. 9. 22:46
 12/19 Fish1 ***** válasza:
46%

Lehet egy elhunyt szelleme, aki a köztes létben ragadt, vagy más testet nem öltött entitás,aki negatív szándékú.

Mi történik, ha kérdéseket teszel fel neki? Válaszol?

2018. márc. 10. 02:42
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
a babos cucc megér egy próbát azért
2018. márc. 10. 09:40
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Válaszolók, Ez nektek skizofrénia? O.o Wikipédia is többet tud skizofréniáról mint ti.

Nos ilyenek vannak sajna. Beszéld meg vele, miért akarja ezt. Írj privátban, valószínűleg tudok segíteni.

2018. márc. 10. 16:58
 15/19 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudathasadás. érzel érzékcsalódást? A skizofrénia más kísérő tünetekkel is jár. Van más bizarr dolog is?

Ha szellem beszélne hozzád nem hallanád csak éreznéd az auráját.

2018. márc. 10. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

Ilyesmit csinál velem néha a feleségem is. A távolból beszél hozzám - hányadik sör ma? - pedig olyan halkan bontom, ahogy csak tudom.

Olvas a gondolataimban, nem is kérdés. Egyfolytában kritizál és megjegyzéseket tesz, naná. És néha meg is őrjít.

2018. márc. 11. 09:39
 17/19 János114 ***** válasza:

Mindenképpen fordulj szakemberhez.

Addig viszont . Tudom h nehéz de ignoráld . Csinálj úgy mint ha nem hallanád. Előforduéhat h eltünik

2018. márc. 11. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Ez komoly? Ha valós a kérdés és nem trollkodik az illető, akkor ez komoly pszichiés vagy neurológiai probléma és ti azt ajánljátok neki, hogy próbáljon meg kapcsolatba lépni az idegen entitással? Nem!!! Orvos! Azonnal, amíg ilyen tisztán megy a gondolkodás. Agyam eldobom.....
2018. márc. 13. 12:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia! Történt azóta változás?
2019. jan. 25. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!