Valaki felvette velem a kapcsolatot. Hogyan lehetséges ez?
Pár hónapja egy nő elkezdett hozzám beszélni, azóta folyamatosan hallom őt. Olyan, mintha a távolból beszélne hozzám valaki.
Ez a személy tud olvasni a gondolataimban (pl. gondolok valamire, amit aztán ő hangosan kimond.)
Képes az emlékeimben turkálni, tehát hozzáfér a tudatalattimhoz is. Olyan emlékeket hoz fel, amiket én már rég elfelejtettem.
Ezenkívül egyfolytában kritizál, negatív megjegyzéseket tesz rám.
Azt mondja azért lépett velem kapcsolatba, hogy megőrjítsen engem...
Amennyiben ez nem hallucináció, akkor mi lehet, hogyan lehetséges ez?
Kihez tudnék ezzel a problémával fordulni?
"Kihez tudnék ezzel a problémával fordulni?"
Pszichiáterhez, mégpedig minél gyorsabban. Mielőtt még a nő a fejedben valami hülyeségre is rávesz...
Ki lehet deríteni, h idegen entitás az, ami beszél a fejedben vagy pedig te kezdesz megőrülni.
Markolj bele egy zacskó babba, és kérdezd meg a hangtól a fejedben, hány babszem van a kezedben. Aztán számold meg, mennyi van a kezedben. Ha pontosan tudja, h mennyit markoltál, nem téveszti el, akkor lehet idegen entitás. Ha nem tudja, akkor a te fejedben van a zaj.
Mindkét probléma megoldására van szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!