Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek egyszer lehetséges...

Szerintetek egyszer lehetséges lesz utazni a csillagok, bolygók között fénynél gyorsabban és idegen civilizációkkal kapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok mint a Star Trekben is.

Egyszer találunk valami kis kaput Einsten speciális relativitáselméletében és képesek leszünk a fénynél gyorsabb utazásra.

Szerintem igen. Egyszer eljut oda a tudomány. Remélem még látni fogom. :/

2013. júl. 11. 20:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

"Remélem még látni fogom."

Ha a fénynél gyorsabban mozog valami, azt nem fogod látni.

2013. júl. 11. 20:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem megélem. Remélem most már tudsz nyugodtan aludni...
2013. júl. 11. 20:50
 3/17 acelsziv ***** válasza:
93%
Elképzelhető... feltéve, hogy addig nem irtjuk ki saját magunkat.
2013. júl. 11. 21:05
 4/17 anonim ***** válasza:

Elképzelhetőnek tartom.

Olvass utána a neten Burghard Heim munkásságának. Ő kidolgozott egy térhajtóművet.

Mondjuk itt a föld közelében nem indítanám el mert nagyon erős mágneses térrel működne (a föld terének kb 1/4 -vel ha jól emlékszem).

2013. júl. 11. 21:08
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! még jöhetnek! :)
2013. júl. 11. 21:16
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszer lehetséges lesz, de nem is tudom.... Nem nagyon jutunk előrébb űrutazás terén. Az valahogy úgy érzem egy helyben tötymörög, még ha a technika rohamosan fejlődik is. Úgyhogy attól félek, hogy mi azt már nem éljük meg ha el is jutunk odáig. Szerintem lecseng 2-3 generáció még. De ne legyen igazam, mert én is látni szeretném.
2013. júl. 11. 21:22
 7/17 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a számítás technikában van a hallhatatlanság kulcsa! Megcsinálják 30 év múlva a digitális agyat és akkor megfogjuk élni.

Persze ha van reinkarnáció ez a probléma megoldódott :)

2013. júl. 11. 21:38
 8/17 anonim ***** válasza:
31%

Már rég eljutottunk oda olvasd el az EPR jelenségeket .

Olyasmire gondolsz mint a startrek mármint milyesmi hogy mennek a csillagok között ezerrel mert ha igen azt nagyon gyorsan felejtsd el és előbb értsd meg a relativitás elméletét mielőtt kis kapukról beszélsz .Ugye te sem érted a fizikát csak láttál valamit egy filmen így nem sokat lehet hozzáfűzni a kérdésedhez, vlszinüleg nem értenéd a cáfolatokat magyarázatokat hogy mi miért nem lehetséges és mi igen.

2013. júl. 11. 21:45
 9/17 acelsziv ***** válasza:
reinkarnáció van, az már bizonyított (legfeljebb az akadémikus urak nem fogadják el) De az elektronikus agy talán bonyolultabb, mint bármi más a világon.
2013. júl. 11. 21:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj meg hejesen írni... :D
2013. júl. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!