Létezhet ilyen, vagy beflasseltem az egészet? Vélemény?
Múltkorában történt meg velem, hogy kb 2 éve elhunyt nagymamámmal álmodtam. Pont a halála évfordulóján (azért emlékszem erre pontosan, mert ünnepnap volt). Tök jól elvoltunk, beszélgettünk, meg minden, mint ahogyan régen tettük. Egyszer csak beugrott, h basszus, mama már nincs közöttünk, és ezt meg is kérdeztem tőle. Erre gondolkodás nélkül ezt felelte: Igen, valóban halott, ám mindaddig, amíg rá gondolunk, vagy emlékezünk, az ad neki annyi energiát, hogy megjelenhessen nekünk, ha máshogy nem, hát álmainkban. Akkor enyhén szólva éberré rémültem magam.
Sem előtte, sem utána nem álmodtam hasonlót. Mondjuk elég durva.
Az mondjuk elég logikusnak tűnik, hogy csak beképzelem, de pont azért furcsa, h már ugye több mint 2 éve meghalt, fel is dolgoztam. Sőt, korábban egyáltalán nem álmodtam vele, és arra is csak utólag jöttem rá, hogy ez a halálának az évfordulója. Lehet, h a tudatalattim számon tartotta.
Mellesleg ez a nap eléggé "szerencsétlen" a számomra, ugyanis 1 évvel ezelőtt ezen a napon volt egy csúnya szakításom is.
Létezhet, persze.
Mármint az, hogy erről álmodsz.
A szellemeket meg miért érdekelné, hogy közben a Föld hányszor kerülte meg a Napot? Semmi jelentősége nincs ennek náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!