Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Én magam generáltam ezt az...

Én magam generáltam ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Ma nagyon stresszes napom volt és ahogy az utcán (késő este) jöttem haza, eszembe jutott, hogy egy ismerősömnek oda kellene adnom pár dolgot (nem határidős, lényegtelen mi az). Ahogy befordultam az utcába és megfordult a fejemben, hogy ráérek még, inkább hazamegyek, mintha megszorították volna a karom és egy enyhe áramütést is éreztem. Annyira valóságos volt, hogy meg is álltam és megfordultam, ki állít meg ilyenkor. Rázott a hideg, mikor rájöttem, hogy üres az utca. Mentem tovább az ismerősöm felé, de több utcával odébb volt még, én pedig fáradt voltam és mégis visszafordultam. Kb ugyanazon a helyen, ahol odafelé, újra éreztem az áramütést, de mást nem. Semmi fizikai dolog nem lehetett, nem sétáltam bele lógó vezetékbe vagy hasonló.

Bár az érzések teljesen valósak voltak, és mintha külsőleg fogtak volna meg, szerintem mégis én magam okoztam a lelkiismeretemmel. Ez lehetséges így vagy valami más a magyarázat?

2017. nov. 15. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

Nem te generáltad. Ez egy jel volt, hogy akkor jobb volt nem arra menni.

Velem is történtek már ilyenek.

2017. nov. 15. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
A nagy stresszelés kiválthatott egy (átmeneti) szorongást, ami okozhat hasonlót a végtagokban. (legtöbbször zsibbadó, ill szúró érzés, és olyan, mintha kicsit megrázna valami)
2017. nov. 15. 16:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! :)
2017. nov. 15. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!