Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nincs lelkem honnan szerezhetn...

Nincs lelkem honnan szerezhetnék egyet?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért vagyok ilyen, de úgy érzem abnormális vagyok. Nem érzek szimpátiát meg semmi kötődés másokhoz. Akármi történik körülöttem legyen az jó vagy rossz, tragédia vagy más nem érzek semmit. Érdeklődést színlelek, hogy ne tűnjek ki, de semmi különös. Például meghalt egy közeli rokonunk mindenki sírt meg gyászolt, de én nem éreztem semmi különöset, egyszerűen nem érdekelt csak azt vártam mikor lesz már vége. Végig halálra untam magam. Valami hiányzik belőle? Sok mindet történt már körülöttem de mindvégig képes voltam nyugodt maradni semmilyen érzelmet nem éreztem. Barátság meg hasonlók is hidegen hagynak, még a közeli családtagok is. Talán elvesztettem volna az emberségemet?
2017. szept. 28. 15:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, ha ezt a kérdést az Egészség kat. mentális egészségről szóló részében tennéd fel, nos, ott biztos kapnál érdemi választ. Ebben nincs semmi természetfeletti, semmi paranormális, ahogy magadat fent jellemzed.
2017. szept. 28. 21:10
 22/25 phoenixgirl válasza:
Bár nem vagyok pszichológus, de tipikus pszichopata.
2017. szept. 28. 21:36
 23/25 A kérdező kommentje:
Elég félelmetes dolgokat olvastam a pszichopatákról, ami sokban eltér tőlem, például az erőszakos viselkedés meg hasonló finomságok. Sportolok és éppen ezért meg tudom védeni magam, de sosem lennék képes olyasmire, amit olvastam, mert hát eléggé beteges dolgokat olvastam róluk egy cikkben. Gyilkosság, erőszak meg ilyesmi. Azt hiszem most már kezdek félni, hogy tényleg valami bajom.
2017. szept. 28. 22:13
 24/25 anonim ***** válasza:
49%
Nehogy bemesèld magadnak, hogy beteg vagy. Ez amit itt produkálsz figyelem hiány. Önsajnálat.
2017. szept. 28. 22:33
 25/25 anonim válasza:
100%
Nem minden pszichopata gyilkos, vagy agresszív, inkább azt mondanám, hogy mivel nincsenek érzelmeik, ezért képesek hidegvérrel ölni, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mind meg is teszik. A pszichopata nem egyenlő a gonosszal. Kedves kérdező, szerintem elképzelhető, hogy pszichopata vagy de nem vagy ettől gonosz.
2017. nov. 6. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!