Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nincs lelkem honnan szerezhetn...

Nincs lelkem honnan szerezhetnék egyet?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért vagyok ilyen, de úgy érzem abnormális vagyok. Nem érzek szimpátiát meg semmi kötődés másokhoz. Akármi történik körülöttem legyen az jó vagy rossz, tragédia vagy más nem érzek semmit. Érdeklődést színlelek, hogy ne tűnjek ki, de semmi különös. Például meghalt egy közeli rokonunk mindenki sírt meg gyászolt, de én nem éreztem semmi különöset, egyszerűen nem érdekelt csak azt vártam mikor lesz már vége. Végig halálra untam magam. Valami hiányzik belőle? Sok mindet történt már körülöttem de mindvégig képes voltam nyugodt maradni semmilyen érzelmet nem éreztem. Barátság meg hasonlók is hidegen hagynak, még a közeli családtagok is. Talán elvesztettem volna az emberségemet?
2017. szept. 28. 15:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Vegyél a sátántól, neki annyit felajánlanak, hogy a fölösleget már kénytelen eladni.
2017. szept. 28. 17:32
 12/25 anonim ***** válasza:
52%

"Egy önjáró biomassza 9-eske" te lehet, hogy ez szarkupac vagy, jogod van hozzá, hogy így határozd meg magad, de légy szíves másra ne alkalmazd, mert joggal döngölnek a betonba.

Kérdező depis vagy? azok érzik ezt.. az a lelked, aki felfedezte: "nincs lelkem"

2017. szept. 28. 17:44
 13/25 anonim ***** válasza:
17:09 tudnèk neked olyat mutatni, hogy te se fogod többè azt hinni amit írtál.
2017. szept. 28. 17:54
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy pszichopata vagyok e, mert sosem voltam semmilyen pszichológiai vizsgálaton, meg azt sem hiszem, hogy néhány szó vagy terápia megváltoztatna. Nem történt velem semmi említésre méltó, ami miatt ilyen vagyok, csak idővel feltűnt, hogy mások másképp viselkednek, mint én, én meg, hogy ne tűnjek ki hasonlóképpen kezdtem viselkedni. Ha valaki, akit mondjuk "barátnak" lehet nevezni érdeklődést mutatott valami iránt, akkor én is úgy tettem. Leutánoztam másokat, de jól odafigyeltem, hogy ne kerüljek a figyelem középpontjába. Néhányszor megfigyelek másokat, például amikor szórakoznak egymás között. Ha én is valahogy belekeveredtem próbáltam fenntartani a hangulatot, de közben egészen máshol járt az eszem. Nem tudom mások milyenek belülről, de azt hiszem velem valami nem stimmel.
2017. szept. 28. 17:56
 15/25 anonim ***** válasza:
14%
Juj de elszabadultak az indulatok. Mutass. Am hogyan akarsz a betonba döngölni? Én egy realista vagyok, nem egy carkupac. Ti pedig mesevilágban éltek.
2017. szept. 28. 18:02
 16/25 anonim válasza:
77%
Nem akarlak megbántani de ez lehet akár egy enyhébb aspergeres szindróma is.
2017. szept. 28. 18:52
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
Pont van egy a kisszekrényben. Kéred?
2017. szept. 28. 19:06
 18/25 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy olvasom a soraid, ez üvölt belőled:

Nem találkoztál még normális emberrel, akihez tudnál kötődni. Másabb vagy mint a többi, tudatosabb, és nem tudsz kötődni agymosott buta emberekhez akiknek csak felszínes dolgaik vannak.

Nem volt még normális barátod, aki figyelt volna rád, ezért nem is tudod milyen az igazi barátság, ezért nem is érdekel a barátság, mert rossz képzeleted van róla.

Nem vesztettél el semmit, csak nem tudsz értelmetlen dolgok iránt érzelmet érezni.

Képzeld el úgy..

Hogy az emberek meglátnak egy darazsat, megijednek, izgatottak lesznek, rakat érzelmük van ezzel kapcsolatban.

Te meglátsz egy darazsat, nem érzel semmit, mert tudod, nem bánt, nincs értelme aggódni miatta vagy bármit érezni, elfog menni.

Ezért nem érzel mások iránt sem semmit, nem érdekel a barátságok, mert csak a felszínes kötődést ismered, ami iránt értelmetlen bármit is érezni.

Kicsit bonyolult, de remélem érthető.

Úgy tudsz szerezni egyet, hogy játékosan picit komolyabban veszed a kapcsolataidat mással. Tudod belül, hogy nincs értelme, de eljátszod hogy van, túlzod picit, te magad értelmet adsz a kapcsolatotoknak.

Illetve, a legjobb lenne, ha normális emberekkel találkoznál, akik figyelnek rád, nem vak agymosott, felszínes gyökerek.

2017. szept. 28. 19:42
 19/25 anonim ***** válasza:
18.02 az egóddal veszekedjek? Nincs elèg bátorságod levetni. A saját alaktalan mivoltodban máshogy működnek a dolgok. Nem az egó törvènyei vonatkoznak rád. Nem csak a testedet tudod irányítani. Meg tudom mutatni, hogy èrheted el amit leírtam. Persze kell lennie annyi bátorságodnak, hogy azt "tedd" az elmèddel amit leírok majd. Alkotni ès pusztítani ugyanúgy tudunk. A lelked fogod használni ès miután látod mire kèpes, mekkora ereje van a fizikai világban is, majd akkor legyèl újra racionális. Ha tudsz.
2017. szept. 28. 19:58
 20/25 A kérdező kommentje:
Most olvastam ezt a Asperger-szindrómát, azt írja inkább nőknél jellemző, nos nem vagyok nő és nem kerülöm a szemkontaktus, bár néhányszor már szóvá tették, hogy mindig olyan üres a tekintettem, amit nem tudtam hová tenni. Sosem tudtam honnan tudják ezt megállapítani. Depressziósnak sem érzem magam és feszült sem vagyok, normálisan beszélek másokkal, viszont semmi kedvem főszereplőt játszani. Nem erőltetem, hogy rám figyeljenek, nem ragaszkodom a szabályokhoz és az intelligenciám is szerintem átlagos. Nálam inkább a kötődéssel vannak problémák vagy az érdeklődéssel. Volt olyan is, hogy beszélgettem egy lánnyal (egy témával kapcsolatban) és én végig tartottam a szemkontaktus, ő viszont valamiért kerülte, félre nézet. Nem tudom miért. Rákérdeztem, de nem adott egyenes választ, inkább zavarban volt. Szeretnék ugyanolyan lenne, mint mások, például voltak már néhányan, akik valamiért nagyon nem kedveltek, én viszont nem értettem az okát, ami kissé zavaró. Semmi olyasmit nem tettem, amivel megbántottam őket. Mindig normálisan viselkedtem velük. Volt olyan is, két srác nekem jött eléggé dühösnek tűntek, természetesen megvédtem magam. 1-2 nap múlva jelentettek, hogy én vertem meg őket, de egy utcai kamerának köszönhetően tisztáztam magam. Azóta azok ketten próbálnak belém kötni, bár nem tudom miért. Nem tudom miért tűnhetek ellenszenvesnek és sok dolog van, amit én nem értek mások viszont igen.
2017. szept. 28. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!