Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehet Pataky Attila gömbvillám...

Lehet Pataky Attila gömbvillámtól kapta különleges erejét?

Figyelt kérdés

Már régen is olvastam Egely könyveiben, hogy több olyan eset is volt, ahol egy gömbvillám jelent meg egy átlagember közelében, majd utána spirituálisan megvilágosodott guru lett és csodákat tett, gyógyított. Egy esetben egy kezdő harcművész belenyúlt a gömbvillámba, hideget érzett a kezével és ürességet. Majd megjelent csodás képessége a kanálhajítás és gyógyító lett.

Lehet Patakynál is ez okozta a csodás erejét ?volt [link]

2017. aug. 20. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én időskori agylágyulásra és vagy-vagy agyi érszűkületre gondolok....
2017. szept. 17. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es: Sok kapcsolata tönkre ment már.
2017. okt. 2. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
hallod 10-es. vilag eletemben utaltam az eddat, de meg en is tudom, hogy a pataky 2014-ben felesegul vette egy rajongojat, aki a harmadik felesege. es bevallotta, sosem volt egy huseges tipus. ennyit nem tudsz rola, de azert az ufoa dolgait kened vagod. :D
2017. okt. 13. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Pataky kicsit túl sokat tudatmódosít...

Sebaj, ha nyáron tombol a vihar, majd elképzelem, hogy kosárlabdázik a gömbvillámokkal :DDDDD

2018. jan. 25. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!