Ha a gyermekem "nyitott", azt tudom benne erősíteni?
Figyelt kérdés
Én és anyukám is azok vagyunk, illetve voltunk, mert hagytuk elpunnyadni a képességünket.
Én már bánom, mert jól tudna jönni.
A kicsi 4 éves, két éve tudom, hogy érzi és lereagálja szerettei állapotát, gyógyulását, betegségét...
Szeretném, ha tisztánlátó lenne.
Hogyan tudnám segíteni, hogy fejlődjön a képessége?
2017. aug. 17. 23:17
11/12 anonim válasza:
Fish 1 válaszával értek egyet, már csak azért is, mert tudom, hogy az én 3 éves fiam is látja az aurát és megkérdeztem egy látó ismerősömet, hogy neveljem őt ennek a tudatában. Ugyanazt mondta mint Fish: ne erőltessem, de ha valamit mond, fogadjam el és ne akarjam mással megmagyarázni neki. Az első 7 év a "földelés", neki az a dolga most, hogy "leföldelje" magát, ebben kell segítenem neki, de erőszakkal ne is vegyem el a képességét, majd úgyis kiderül a későbbiekben, hogy szüksége van rá a mostani életében és megmarad, vagy nincs (esetleg később visszatér) , de erőltetni nem szabad :)
12/12 anonim válasza:
ha őszintén törekszel arra, hogy megértsd, mit mond neked arról, ami fontos neki, milyen belső élményei vannak, amiket esetleg nehezen tud kifejezni, akkor már nagyon sokat tettél ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!