Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha a gyermekem "nyitott", azt...

Ha a gyermekem "nyitott", azt tudom benne erősíteni?

Figyelt kérdés

Én és anyukám is azok vagyunk, illetve voltunk, mert hagytuk elpunnyadni a képességünket.

Én már bánom, mert jól tudna jönni.

A kicsi 4 éves, két éve tudom, hogy érzi és lereagálja szerettei állapotát, gyógyulását, betegségét...

Szeretném, ha tisztánlátó lenne.

Hogyan tudnám segíteni, hogy fejlődjön a képessége?

2017. aug. 17. 23:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fish 1 válaszával értek egyet, már csak azért is, mert tudom, hogy az én 3 éves fiam is látja az aurát és megkérdeztem egy látó ismerősömet, hogy neveljem őt ennek a tudatában. Ugyanazt mondta mint Fish: ne erőltessem, de ha valamit mond, fogadjam el és ne akarjam mással megmagyarázni neki. Az első 7 év a "földelés", neki az a dolga most, hogy "leföldelje" magát, ebben kell segítenem neki, de erőszakkal ne is vegyem el a képességét, majd úgyis kiderül a későbbiekben, hogy szüksége van rá a mostani életében és megmarad, vagy nincs (esetleg később visszatér) , de erőltetni nem szabad :)
2017. aug. 18. 22:40
 12/12 anonim válasza:
ha őszintén törekszel arra, hogy megértsd, mit mond neked arról, ami fontos neki, milyen belső élményei vannak, amiket esetleg nehezen tud kifejezni, akkor már nagyon sokat tettél ezért!
2017. aug. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!