Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha a gyermekem "nyitott", azt...

Ha a gyermekem "nyitott", azt tudom benne erősíteni?

Figyelt kérdés

Én és anyukám is azok vagyunk, illetve voltunk, mert hagytuk elpunnyadni a képességünket.

Én már bánom, mert jól tudna jönni.

A kicsi 4 éves, két éve tudom, hogy érzi és lereagálja szerettei állapotát, gyógyulását, betegségét...

Szeretném, ha tisztánlátó lenne.

Hogyan tudnám segíteni, hogy fejlődjön a képessége?

2017. aug. 17. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Nincsen specifikus, különleges nevelés amitől a felszínre törhetnek a rejtett tehetségei, képességei. A legjobb amit tehettek hogy ha már elég idős hogy megértse, oktatni kezditek a parapszichológiát, majd ha valóban előjön a látói képessége, azt ápolni kezditek, a képzett tudás értékesebb mint az elpunnyadt tehetség. Ha már biztosra veszitek hogy tisztánlátó, keressetek meg egy vajákot, hogy véleményt mondjon.

Sok sikert, a felvilágosodás fénye kísérjen utadon!

Vengerberg Hieronymus, a Hellászi Villámidomító, a Keleti Fekete Sárkány Végzete és a Kaedweni Draug felszabaditója.

2017. aug. 17. 23:31
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy tudod, ha becsukod.
2017. aug. 18. 00:26
 3/12 Fish1 ***** válasza:
100%
Szerintem elég annyi, ha hagyod a maga útján menni és tapasztalni a dolgokat. Lényeg, hogy a tagadást ne lássa, meg azt, hogy nem hisztek neki. Ha a későbbiekben érdekelni fogja a dolog, akkor foglalkozni fog vele. Úgy nem érdemes szerintem, hogy ráerőltetni, vagy folyamatosan mondogatni neki, ha pl. nem is érdekli a dolog, mert ez nem az ő akarata, hanem a tiétek ebben az esetben.
2017. aug. 18. 02:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd a tv-t nèzni.
2017. aug. 18. 05:14
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Ne akarj belőle "látót" nevelni. Már nem a középkorban élünk, hogy ilyen ostobaságokban higgyünk.
2017. aug. 18. 09:32
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A negatív kommentek is renben vannak, teljesen természetes, hogy nem hisz benne/tagadja az, akinek sosem volt ilyen képessége.

2017. aug. 18. 09:52
 7/12 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem ez nem egy nagyon különleges képesség. Kisgyerekkoromban pl. én is éreztem a szüleim közötti ellenétet, még kisbaba koromban is, amikor a világról nem tudtam. Tudtam, amikor anyuval történt egy baleset, pedig még értesíteni sem volt idő, hozzátartozót.

És nagyon sok kisgyerek van, ahol a családi kötelék annyira, erős... egy kisgyereknek szinte kulcsa túléléshez, hogy időben tudja felmérni a dolgokat. Egy család esetében ez könnyebb közeg, hiszen a szeretett összeköt. Érezzük ha baj van, tudjuk más, hogy érzi magát szavak nélkül. Ez ösztönös, és sokat segít, főleg, amikor még nem ismertük ki magunkat igazán a világba, az életbe.

Ha idegenekkel is lenne ilyen kötelék, akkor azt mondanám ez már valami. De családon belül kisgyerekeknél ez gyakori, és "természet adta" dolog.

2017. aug. 18. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6 os.

Ha nem a közèpkorban èlünk akkor biztosan tudjuk már, hogy a látó kifejezès nem kuruzslásra utal hanem èrtèkes tehetsègre. Belső látás, ez a kèpessèg. A dolgok megfigyelèsi módszereinek vègtelenje. Azonosulás, elkülönülès tudatos játèka.

2017. aug. 18. 13:00
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Jézus az út, az igazság és az élet!
2017. aug. 18. 18:12
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ezt a templomba reklámozd.
2017. aug. 18. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!