Ha a gyermekem "nyitott", azt tudom benne erősíteni?
Én és anyukám is azok vagyunk, illetve voltunk, mert hagytuk elpunnyadni a képességünket.
Én már bánom, mert jól tudna jönni.
A kicsi 4 éves, két éve tudom, hogy érzi és lereagálja szerettei állapotát, gyógyulását, betegségét...
Szeretném, ha tisztánlátó lenne.
Hogyan tudnám segíteni, hogy fejlődjön a képessége?
Szia!
Nincsen specifikus, különleges nevelés amitől a felszínre törhetnek a rejtett tehetségei, képességei. A legjobb amit tehettek hogy ha már elég idős hogy megértse, oktatni kezditek a parapszichológiát, majd ha valóban előjön a látói képessége, azt ápolni kezditek, a képzett tudás értékesebb mint az elpunnyadt tehetség. Ha már biztosra veszitek hogy tisztánlátó, keressetek meg egy vajákot, hogy véleményt mondjon.
Sok sikert, a felvilágosodás fénye kísérjen utadon!
Vengerberg Hieronymus, a Hellászi Villámidomító, a Keleti Fekete Sárkány Végzete és a Kaedweni Draug felszabaditója.
Köszönöm a válaszokat!
A negatív kommentek is renben vannak, teljesen természetes, hogy nem hisz benne/tagadja az, akinek sosem volt ilyen képessége.
Szerintem ez nem egy nagyon különleges képesség. Kisgyerekkoromban pl. én is éreztem a szüleim közötti ellenétet, még kisbaba koromban is, amikor a világról nem tudtam. Tudtam, amikor anyuval történt egy baleset, pedig még értesíteni sem volt idő, hozzátartozót.
És nagyon sok kisgyerek van, ahol a családi kötelék annyira, erős... egy kisgyereknek szinte kulcsa túléléshez, hogy időben tudja felmérni a dolgokat. Egy család esetében ez könnyebb közeg, hiszen a szeretett összeköt. Érezzük ha baj van, tudjuk más, hogy érzi magát szavak nélkül. Ez ösztönös, és sokat segít, főleg, amikor még nem ismertük ki magunkat igazán a világba, az életbe.
Ha idegenekkel is lenne ilyen kötelék, akkor azt mondanám ez már valami. De családon belül kisgyerekeknél ez gyakori, és "természet adta" dolog.
6 os.
Ha nem a közèpkorban èlünk akkor biztosan tudjuk már, hogy a látó kifejezès nem kuruzslásra utal hanem èrtèkes tehetsègre. Belső látás, ez a kèpessèg. A dolgok megfigyelèsi módszereinek vègtelenje. Azonosulás, elkülönülès tudatos játèka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!