Idegességében más is felrobbantja a villanykörtét?
Ha ideges vagyok és felkapcsolom a villanyt, robban az izzó.
Ki tud rá magyarázatot?
ja bocs nem 3.ban ia,hanem 3.ban is.ja és aki hülyézi az itt lévő embereket az huzzon a *píííííp* mert ezt a képességet igenis lehet söt kell fejleszteni!!!!!!!!!!
jahh,nem vk,se őrült,se pszihopata,se szökött elmebajos,1xűen hiszek ebben és kész!akinek nem tetszik kopjon le ilyen 1xű!!!pussz! ;)
Én dolgoztam számítástechnikai szervízben és arra a megállapításra kellett jutnom hogy ha van rá magyarázat ha nincs, de vannak akiket utálnak a gépek, elektromos berendezések és vannak akit szeretnek. Voltak olyan kirívó esetek hogy el se hinnétek és volt persze szimplán olyan hogy hetente jött hogy ez meg az nem működik.
Engem szeretnek a gépek, egy csomó rossz gép beindult már a kezemben. Szerintem ez oda-vissza dolog, én erre azt szoktam mondani hogy értek a gépek nyelvén :).
Szóval nem vagy egyedül hidd el sok ilyet láttam. Magyarázat nincs.
Nálam egyfolytában szikrázik a konektor ha bedugok valamit.
Ez miért lehet?
Jó régi kérdés, de azért ideírok:
Én poharat robbantok :D
Plusz elektromos berendezéseket őrjítek meg... villanykörte robbantás még nem volt... biztosíték lecsapása: pipa. minidvd tönkretétele: pipa. Hazaérek, kezemben a barátnőmnél még olvasható DVDvel, felidegesítenek, leülök a gép elé, üvegpohár durr, DVD betesz, nem olvasható: pipa.
Vannak furcsa jelenségek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!