Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Idegességében más is felrobban...

Idegességében más is felrobbantja a villanykörtét?

Figyelt kérdés

Ha ideges vagyok és felkapcsolom a villanyt, robban az izzó.

Ki tud rá magyarázatot?

2010. máj. 14. 16:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Most ez is olyan mint a vallás meg a sors (egyikben sem hiszek) Tehát ha mondjuk nem megyünk közel a számítógéphez, akkor az örökre jó marad, mivel csak akkor tudjuk bekapcsolni ha oda megyünk.....
2010. máj. 15. 10:29
 22/40 anonim válasza:
Ahan persze! Hány éves vagy most ? Vagy a pszihiátriáról írsz? Halucinálsz....
2010. máj. 15. 17:48
 23/40 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Először azt hittem véletlen, de mivel már 36 éves vagyok túl sok volt a véletlen.

Az utóbbi években sok a problémám, rendszeresen tönkreteszek valamilyen elektromos berendezést, és nem is kell annyira idegesnek lennem. Sokszor kiég a biztosíték.

Hozzá kell tennem, hogy többször költöztem már és bérelt lakásban, külföldön szállodában is laktam, tehát nem a biztosítékokkal, elektromos vezetékekkel van a gond. Izzót mindenhol robbantottam.

Számítógépet, tévét és egyéb elektromos berendezést is tönkretettem már.

2010. máj. 15. 18:04
 24/40 A kérdező kommentje:
Egyébként fogalmam sincs mire jó, inkább rossz ilyen formában.
2010. máj. 15. 18:05
 25/40 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, de a többiek kedvéért vedd filmre
2010. máj. 16. 17:11
 26/40 anonim ***** válasza:
Tölts fel youtube ra videót róla
2010. máj. 17. 21:29
 27/40 anonim ***** válasza:
Az agyad valami elektromos hullámokat bocsát ki vagy valami hasonlot. És nem kiröhögni hanem belegondolni hogy a radioaktivitás felfedezése elött is azt hitték hogy mindent tudnak a fizikárol... egyébként velem mostanában egyre gyakrabban ég ki a lámpa kb. 1 honapja 4 égett ki abbol egy fel-le kapcsolodott és még 1 csak felkapcsolodott és volt ami otthon volt ami a suliban és mindig más lámpa de nem voltam ideges vagy ilyesmi. De lehet a sok véletlent nem véletlennek hiszek, kitudja.
2010. máj. 17. 21:49
 28/40 anonim ***** válasza:
Düh energia. Nálam nem rég az elentetje volt, vidám voltam és egy régen kiégett izzó éledt újra.
2010. máj. 18. 17:11
 29/40 anonim ***** válasza:
Biztos azért van mert ideges vagy, és idegből kapcsolod fel a villanyt, ami miatt kicsapod az égőt.
2010. máj. 20. 14:18
 30/40 anonim ***** válasza:
2.os koromban olyat játszottunk barátnöimmel,h mindenkinek van varázsereje.az enyém az elektromosság vt.3.ban ia játszottunk ilyet,főleg akkori lb-mel,hivjuk most 87-nek.egyszer játék közben 87 a kezébe fogott 1 kulcsot.én rámutattam a kulcsra,mire megráztam 87-t.(tudni illik a fém vezeti az náramot :P)
2010. máj. 20. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!