Idegességében más is felrobbantja a villanykörtét?
Figyelt kérdés
Ha ideges vagyok és felkapcsolom a villanyt, robban az izzó.
Ki tud rá magyarázatot?
2010. máj. 14. 16:03
11/40 anonim válasza:
Nyilván nem egy szokványos,elfogadott eset,de létezhet ilyen,sőt,már bizonyítani is tudják az ilyen "kivetítéseket".
12/40 anonim válasza:
Nem szoktam az ilyenekben hinni, de magamon tapasztalom hogy vannak olyan "energiák" amik léteznek bennünk emberekben is. Ilyen pl. az elektromos energia. Vannak emberek, akiknek nagyobb ez az elektromos vezetés, szinte mindig. (Egyébként az átlag "ember "is átélheti ezt, hiszen bizonyos helyzetekben pl. "megcsíp" érintéssel valakit, vagy ő érzi érintés során) Nálam biztos erősebb, mert még a bizsergést is érzem sokszor.
13/40 anonim válasza:
Discovery Cahnnel-en volt erről a "tudásról" szó egy 1 órás filmen. A neve nem jut eszembe, de a lényeg annyi, hogy ha valaki ideges, mérges, vagy akár egy nagyot tüsszent, akkor a villanyoszlopot is letudja kapcsolni, ha épp a mellett történik. Ha jól emlékszek, valamiféle energiát bocsájt ki ilyenkor és minden elromlik. A filmben arról is szó volt, hogy egy ember, akinek szintén ilyen problémája van, 3 hetente cserélgeti a pirítót, a hajszárítót meg egyebet.
14/40 anonim válasza:
Nem tudom rá a pontos magyarázatot,de velem is történnek hasonló esetek.Néha előfordul hogy mikor ideges vagyok,elromlik valami (rendszerint elektromos berendezés)a környezetemben.Régebbi munkahelyemen kezdetben jól éreztem magam,nem is volt probléma...de aztán jöttek a gondok és én nagyon stresses voltam a munkahelyemen,de ott ugye mégiscsak muszáj volt modorálnom magam...úgy látszik,elfojtott dühömet a konyhai cuccok bánták(ott tartózkodtam legtöbbször)Egy mosogatógép,egy mikro,egy kávéfőző ment tönkre rövid idő alatt,mindíg olyankor,mikor ott álltam mellettük és épp dúlt bennem az ideg.Néha itthon is előfordul hasonló,itt nem robban szét az izzó,csak kb havonta kiég,nagy csattanással (mikor én kapcsolom fel)pedig,nem sűrűn égetjük ezt lámpát.
15/40 anonim válasza:
A kérdezőnek igaza van! Ez a telekinézis egyik fajtája! Örülj, hogy birtoklod ezt a képességet, ne izgasd fel magad, ha más hülyének néz, mert Te tudod, hogy igazad van. :)
16/40 anonim válasza:
oké hogy képes erre..de ez mire jó?milyen feladata van vele?
17/40 anonim válasza:
wikipédia:
Telekinézis [szerkesztés]
A kitalált szereplő képes elméjével tárgyakat mozgatni.
(KITALÁLT)
18/40 anonim válasza:
Nincs vele az embernek feladata és nem kitalált képesség.Ez talán valamiféle fizikai jelenség lehet.Már vizsgálják,de még nem sikerült megtalálni a pontos okát.Mivel eléggé "megfoghatatlan"jelenség ,nehéz rá racionális magyarázatot keresni,ezért a legtöbb tudós is igyekszik hanyagolni a kutatását :/
19/40 anonim válasza:
Ilyen velem meg anyukámmal is előfordul, de nem azért, mert különleges képességünk van :D Hanem ha ideges vagy, rácsapsz hirtelen a villanykapcsolóra (nem direkt), és amiatt ég ki... Próbáld ki ha nyugodt állapotban hirtelen rácsapsz, akkor nem ég ki. Amúgymeg vegyetek e-takarékos izzót, az nem ég ki :)
20/40 anonim válasza:
jah oké, nem teszkós, hanem vmi egyéb gagyi izzó.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!