Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Veletek milyen paranormális...

Awakening77 kérdése:

Veletek milyen paranormális jelenségek történtek meg? (már ha történt egyátalán)

Figyelt kérdés

Velem:

Amire nagyon erős érzelmi töltettel (akkor még tuddattalanul) gondoltam, amiről beszéltem, amivel foglalkoztam rohamos gyorsasággal utólag megtörténtek velem kb. 60-70 %-ban. Azelőtt masszív materialista voltam, azóta teljesen másképp gondolkodom, amióta rájöttem, hogy a saját valóságunkat a saját tudatunkkal teremtjük meg. Ezért fontos a szépre, a jóra gondolni, azzal foglalkozni, arról beszélni.

2017. ápr. 6. 13:29
1 2
 1/14 Seraphim ***** válasza:
49%
Pár kérdéssel lejebb is te voltál az a materialista?
2017. ápr. 6. 14:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha ott van a nicknevem, akkor én voltam.
2017. ápr. 6. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
A mult heten tortent valami. Nem tudom leirni. Ez este imadkozas kozben tortent. Hirtelen mintha valaki hozzam szolt volna. Volt fo*as :D
2017. ápr. 6. 16:23
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
láttam szellemet . kb háromszor.
2017. ápr. 7. 12:55
 5/14 anonim válasza:
83%

Megálmodom a jövőt, de sajnos 98%-ban mindig elfelejtem.

Csak amikor megtörténik, általában akkor jövök rá, hogy tudtam, hogy ez fog történni. Eleinte csak az agy kémiai hibájára (Déjà vu) gondoltam, de van amikor reggel felkelek és emlékszem mindenre, és bizony akkor is így történik.

Nem vicc. De befolyásolni nem tudom.

2017. ápr. 7. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
#5 Üdv, sorstárs
2017. ápr. 7. 20:43
 7/14 anonim válasza:
Velem sok történt, volt hogy láttam random az unokatesom halott édesanyjat, volt hogy be volt zarva minden ablak és a szobám es a konyha között volt egy ablak(régen evédlő volt és ott lehetett átadni a kaját) az kicspódott és kiment a villany. Sorolhatnám
2017. ápr. 7. 22:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Így már nem érzem magam annyira egyedül.
2017. ápr. 8. 13:37
 9/14 xbite válasza:
58%
Egyszer megálmodtam a jövőt. Azt álmodtam, hogy beszartam a takaró alá az ágyban, de mikor felébredtem csak a gatyámat szartam össze. Ki is kellett dobni egyből pedig a kedvencem volt.
2017. ápr. 9. 02:19
 10/14 ~GekkóNiki~ ***** válasza:

Mindig is irigyeltem azokat akik valamilyen formában előre látják, vagy legalább egyszer látták a jövőt, ugyanis én nem tartozom az ilyen emberek közé.

Paranormális? Huh. Az a baj ilyenek is nagyon ritkán történtek velem, akkor is csak olyanok amire bárki ember fia, lánya rámondhatja, hogy képzelődtem.

2017. ápr. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!