Ez lehet szellem? Nem tudom, hogy ez normális-e vagy sem.
Szerintem ez egy szellem :D
Beszélgess vele :D
"Ne hallgass olyanokra akik nem hisznek benne."
Nagyon okos tanács, hiszen, ha hallgatnál rájuk, vagy netán csupán figyelembe vennéd mondandójukat, az gondolkodásra késztetne!
.
"azóta lett egy macskám és amikor a semmibe bámul akkor azt mindig a szobám felé fordulva teszi."
Ha a macskád a szobában van, bármerre is fordul, mindig a szobád felé néz...
.
"nem tudok megmagyarázni pedig próbáltam"
Az, hogy "próbálod megmagyarázni", de nem sikerül, nem jelenti azt, hogy nincs is elfogadható magyarázat. Csak te nem tudod...!
Nem te vagy az egyetlen, akinek 5-6 éves korában képzeletbeli állata volt. Sőt! Az 5-6 évesek többsége önmagát herceg kisasszonynak, vagy királyfinak képzeli magát, ez ráadásul teljesen normális!
Halk sikolyt hallani igen jó hallásra vall, van okod az örömre.
Kérdésed az én véleményem szerint átlátszó, rosszul sikerült trollkodás.
Kedves nyolcas válaszoló. Nagyob köszönöm a válaszod mivel te vagy az első aki egy normális választ is meg tudod fogalmazni.
A macskám alig megy be a szobámba ezért lehetetlen, hogy ott bambuljon el. Egyébként köszönöm, a hallásom tényleg jó. Itt ami miatt gondoltam szellemnek az az érzés ami körülvesz a szobámban meg a homok, por, sár a bútorokon. Egyébként volt olyan is, hogy a macskám nem volt hajlandó bejönni a szobámba csak ott ált az ajtóba és nézte meredten az egyik sarkot. Megnéztem én is, hogy mi lehet az amit ennyire néz, de semmit nem láttam ott pedig alaposan néztem végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!