Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi ez, és hogyan tüntessem...

Mi ez, és hogyan tüntessem el? Normális ez? Honnan jött?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez körülbelül 1-2 hónappal ezelőtt történt velem. Egyik este ültem a gép előtt, és arra lettem figyelmes, hogy valaki hozzámért, pedig senki sem volt a szobában. Nem foglalkoztam vele, nem érdekelt, de feltűnt, hogy ez mára idegesítően zaklatóvá vált. Mindig pontban a késői órákon jön elő és idegesít, piszkál, és már elegem van belőle, bármi is ez. Mit tegyek? Hogyan tüntessem el?

Először próbáltam magyarázatot találni erre, de nem tudtam, mindig előjött újra és újra. Én pedig a kiindulópontig 'estem' vissza, hogy mi ez?!, mi ez?!

Feltűnt, hogy amióta a hívatlan vendég itt tartózkodik nálam, azóta néha-néha üldözési mániám is van, mintha mindig velem lenne, mint pl. ha zuhanyozom éppen.. és ez nagyon zavaró! A lelki szemeim előtt szőrszálhasogató módon bámul rám, mintha megvetne, vagy elítélne stb. Előfordul ez bárkivel is? Normális választ, légyszi! Ez nem vicc!

#zaklatás #szellem #váratlan látogató
2012. jún. 11. 23:16
1 2
 1/14 Napkiraly ***** válasza:
76%
semmiképp se normális. Kapcsolatba akar lépni veled,kérdés hogy ez jó-e neked. Szerintem imádkozz és szólítsd fel, hogy távozzon
2012. jún. 11. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet, hogy valaki simán csak sokat gondol rád, és ezt érzed meg? Szerintem ez a legreálisabb magyarázat. :)
2012. jún. 11. 23:35
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
A sokat gondolós verzióban csak az a buktató, hogy akkor nem érezne érintést, csak a jelenlétet. És nem mindig ugyanabban az időpontban, hanem amikor éppen rá gondol az illető. A másik hogy nagyon kevés embernek elég erős a gondolata ahhoz, hogy akarva akaratlanul ilyent hozzon létre. Persze ez a lehetőség sem kizárt. Vannak betegségek is amiknek hasonlóak a tünetei. Ha a felszólítás ellenére sem megy el, és a jelek nem változnak, akkor érdemes a betegségen elgondolkodni. Ha a felszólítás után megszűnik, akkor optimális...és ha eldurvul, akkor kicsit erősebb eszközök kellenek.
2012. jún. 12. 08:10
 4/14 anonim válasza:
56%
Én úgy gondolom, hogy mindenképp az esti órákban gyújts egy fehér gyertyát, és egy Sandal füstölőt..szólítsd fel hogy távozzon..A fehér gyertya tisztít, a Sandal elűzi a rosszat és a negatív dolgokat..A fehér gyertya amúgy sem rossz, ha égeted!
2012. jún. 12. 08:32
 5/14 anonim ***** válasza:
39%

Milyennek látod lelki szemeid előtt a zaklatódat?Ha azt tudod, hogy bámul, akkor gondolom, van hozzá valamilyen kép is az illetőről?Csak azért is kérdezem, mert gyerekkoromban nekem is volt hasonló élményem.Bár olyanra nem emlékszem, hogy fizikailag hozzám tudott volna érni, de úgy éreztem, figyel, gonosz tekintettel.Talán igen, el lehet mondani, hogy megvetés, ítélkezés is volt abban a tekintetben.Bár amit én láttam, az nem volt egyértelműen emberi lény.

Szerintem nem betegség,mert akkor nem csak az esti órákban tapasztalnád.

2012. jún. 12. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Hogy mi ez és honnan jött?Nos, erre én is nagyon sokáig kerestem a választ.Ilyen témákban jártasabbak szerint démon és szerintem is ez a leghihetőbb.Így valóban az ima lehet a legjobb védekezés és nem venni figyelembe, mert minél inkább reagálsz rá, annál inkább bosszantani fog.
2012. jún. 12. 10:19
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem képzelődsz, szorongásos tüneteid vannak ettől a paranoid érzés, a ,,mintha figyelnének", stb. Az a baj az ilyesmivel, hogy az idő múlásával egyre több és több dologra gondolod majd, hogy köze van ehhez és azzal egyben igazolni is látod a félelmeidet. Tehát megerősíti a parádat és nem kioltja. Menj el egy dokihoz vagy egy pszichológusahoz, ennek semmi köze nemlétező szellemekhez sem egyéb természetfelettihez. Először is nyugodj meg, szellemek nem léteznek. Miután ezt felismered magától is elmúlik a tüneteid, észrevételeid nagy része amiket bemagyaráztál vagy összefüggésbe hoztál ezzel. A téves érzeteket pedig talán egy neurológiai vizsgálat is ki tudná mutatni a pszichés problémák kizárása után. Mondjuk idegbecsípődés, agyi vagy egyéb keringési proléma, stb, stb, stb...Nyugi
2012. jún. 12. 10:49
 8/14 anonim ***** válasza:

ma 10:49

Nagyon egyetértek.

2012. jún. 12. 10:57
 9/14 anonim válasza:
51%
Nem halt meg esetleg a közelmúltban olyan családtag, ismerős, akinek a lelke ennyire kötődhet hozzád? A történeteben az az érdekes, hogy megvető pillantásokat érzékelsz. Ennek az okát érdemes lenne feltárni. Dönthetsz úgy, hogy utánajársz, ki az, mit akar tőled, vagy dönthetsz úgy, hogy válaszok nélkül megkéred, távozzon, mert kellemetlen a jelenléte.
2012. jún. 12. 11:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönööm a válaszokat!
2012. jún. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!