Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi ez, és hogyan tüntessem...

Mi ez, és hogyan tüntessem el? Normális ez? Honnan jött?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez körülbelül 1-2 hónappal ezelőtt történt velem. Egyik este ültem a gép előtt, és arra lettem figyelmes, hogy valaki hozzámért, pedig senki sem volt a szobában. Nem foglalkoztam vele, nem érdekelt, de feltűnt, hogy ez mára idegesítően zaklatóvá vált. Mindig pontban a késői órákon jön elő és idegesít, piszkál, és már elegem van belőle, bármi is ez. Mit tegyek? Hogyan tüntessem el?

Először próbáltam magyarázatot találni erre, de nem tudtam, mindig előjött újra és újra. Én pedig a kiindulópontig 'estem' vissza, hogy mi ez?!, mi ez?!

Feltűnt, hogy amióta a hívatlan vendég itt tartózkodik nálam, azóta néha-néha üldözési mániám is van, mintha mindig velem lenne, mint pl. ha zuhanyozom éppen.. és ez nagyon zavaró! A lelki szemeim előtt szőrszálhasogató módon bámul rám, mintha megvetne, vagy elítélne stb. Előfordul ez bárkivel is? Normális választ, légyszi! Ez nem vicc!

#zaklatás #szellem #váratlan látogató
2012. jún. 11. 23:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy ez csak akkor jön elő,

ha tudatosan el kezdek vele foglalkozni,

de addig nem! Akkor lehet, hogy én

képzelem be!

2012. jún. 12. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem néztél előtte horrort, vagy valami ijesztőt? :P

Mert általában akkor szoktam beképzelni dolgokat, hogy pl. biztos ott van a hátam mögött vagy a fürdőben.

2012. jún. 13. 16:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem, mostanába nem nézek ilyeneket!

Ez magától jött elő.

2012. jún. 13. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Menjél pszihológushoz ő majd segít!
2013. febr. 21. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!