Lehet e elhunyt szerettünkkel kommunikálni pénzéhes szélhámosok " segítsége" nélkül? Ha igen akkor hogyan?
Természetesen lehet.
Olyat keress aki örül, jót tehet, avagy istenkövetőket.
Ha én segítek, eszembe se jut pénz s furcsállom mikor ajánlanak, vagy kérdezik, mennyibe fáj adott szolgáltatásom.
E témában szerintem tudnék segíteni. Írj rám és meglátjuk.
Már válaszoltam, s lébyeget leírtam, így fura, nem írtál, s még is frissítetted kérdést.
Nem mondtam, de van amikor várják, segítséget kérj s beszélhess akivel kell, van amikor sose fogják engedni senkinek sem, segítsenek egy nem élővel beszélni.
Ezt ki kell deríteni. Ha frissítés szinten akarod kideríteni, írj rám s megadom barátom elérhetőségét, aki 1 másodperc alatt vagy egyből segíthet, vagy kideríti fentről, nem beszélhetsz, mást kell tegyél..., vagy ki tudja.
Ha tudni vágyod, tegyél érte.
Annyira imadom, hogy sok szkeptikus allandoan azt irja, hogy meghalt, akkor nincs tobbe. b.zmeg! A halal nem egy rossz dolog, a halal egy uj kezdete, a foldi elet csak egy allapot te sikf..zu gy.ker.
A foldi elet csak egy tanitas, egy iskola. Azert letezunk, hogy feladatainkat teljesitsuk.
A keresztenysegnek ne higyjetek az csak egy zsido vallas.
Szoval, ha meghalt a szeretted, legfokepp ami a legegyszerubb egy foldi halando szamara, az a lelekbeszed, beszelj hozza kerdezz tole, ugy beszelj hozza, mintha meg elne.
Nekem almomban kuldott valaszt es zeneben. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!