Szerintetek lehet két, mélyen egymást szerető ember között a gondolatátvitel, azaz kommunikáció a mindennapokban?
Aki azt írta, hogy nem lehet, az honnan tudja?
Én a barátommal nagyon rövid (1-2-3 hét)együttjárás után tapasztaltam, hogy ugyanazt gondoltuk, vagy egyszerre mondtunk ki szavakat, mondatokat!Szinte naponta is! Amikor remekül kijöttünk egymással, akkor remekül egyformán gondolkodtunk, és ő is alig hitte el, hogy van ilyen; de hát megtapasztalta! Később több vita, gond lett köztünk, aztán kezdett ez a telepátia elkopni.
Nekem volt ilyen tapasztalatom, anyukámmal.
16éves voltam, mentem haza a barátnőimmel az iskolából, amikor hirtelen leizzadtam és nem kaptam levegőt, szívtájékon kezdett nyilalldosni. Annyira rosszul voltam, hogy le kellett ülnöm, de alig 1-2 percet tartott az egész és olyan hirtelen elment, ahogy jött.
Mikor hazaértem az a hír fogadott, hogy anyukám autóbalesetet szenvedett, erős agyrázkódást kapott és kórházban van. Kiderült, hogy pontosan akkor történt a baleset, amikor rámjött a "roham".
Szerencsére anyukám néhány hónap alatt teljesen meggyógyult a baleset után, pedig a kocsinak az összes ablaka betörött, ahogy begurult egy oldalon.
Azelőtt nem hittem a vonzás törvényében és a telepátiában, s bár gyakran voltak megérzéseim, nem foglalkoztam velük. Azután kezdtem hinni az emberek közti energiában:)
Lehet!!
Barátom debreceni, én Budán lakom. Asztmás, és ha orvoshoz megy, kórházban van azt megérzem... Mindig akkor hívtam fel, ha volt baj. Érzem a lelki állapotát, mintha egy fonállal össze lennénk kötve... :D
Hülyeség, hogy nem létezik, telepátia igen is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!