Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek lehet két, mélyen...

Szerintetek lehet két, mélyen egymást szerető ember között a gondolatátvitel, azaz kommunikáció a mindennapokban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 15:56
1 2
 11/18 Minyon_LL válasza:
100%
16 leszek. Barátnőmmel 12 évig jártam egy oviba majd általánosba. Most külön járunk, de a mai napig, ha találkozunk sokszor van, hogy egy filmből vagy zenéből ugyanazt a részletet kezdjük el mondani, énekelni; ugyanakkor nyúlunk dolgokért néha ugyanazért; volt hogy egyszerre hívtuk egymást :D Furcsa dolog, de én hiszek benne. (:
2010. máj. 9. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Persze! Meg nem is olyan nagyon fontos, hogy olyan nagyon kozeliek legyetek. Ha tudatosan dolgoztok rajta, akkor ugy is ki tudtok fejleszteni valamilyen szinten telepatikus kapcsolatot. Tapasztalatbol mondom.
2010. máj. 13. 09:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet, persze, én sokszor a kezembe veszem a telefont, mielőtt a férjem felhívna.
2010. máj. 14. 16:04
 14/18 anonim válasza:

Aki azt írta, hogy nem lehet, az honnan tudja?

Én a barátommal nagyon rövid (1-2-3 hét)együttjárás után tapasztaltam, hogy ugyanazt gondoltuk, vagy egyszerre mondtunk ki szavakat, mondatokat!Szinte naponta is! Amikor remekül kijöttünk egymással, akkor remekül egyformán gondolkodtunk, és ő is alig hitte el, hogy van ilyen; de hát megtapasztalta! Később több vita, gond lett köztünk, aztán kezdett ez a telepátia elkopni.

2010. máj. 14. 17:47
 15/18 anonim válasza:
Az előzőhöz kiegészítésem: igen, egyszerre hívtuk egymást telefonon, egyszerre tettük le és vártunk kb egy percet, majd újra egyszerre hívtuk egymást és egyszerre tettük le; több alkalommal is előfordult. A gyermekemmel pedig gyakran úgy hívjuk fel egymást, hogy pl. én nyúlok a telefonomért, hogy felhívjam, és elkezde a gombot nyomni, de ő (biztosan gyorsabb ), már meg is csörget engem!
2010. máj. 14. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen tapasztalatom, anyukámmal.

16éves voltam, mentem haza a barátnőimmel az iskolából, amikor hirtelen leizzadtam és nem kaptam levegőt, szívtájékon kezdett nyilalldosni. Annyira rosszul voltam, hogy le kellett ülnöm, de alig 1-2 percet tartott az egész és olyan hirtelen elment, ahogy jött.

Mikor hazaértem az a hír fogadott, hogy anyukám autóbalesetet szenvedett, erős agyrázkódást kapott és kórházban van. Kiderült, hogy pontosan akkor történt a baleset, amikor rámjött a "roham".

Szerencsére anyukám néhány hónap alatt teljesen meggyógyult a baleset után, pedig a kocsinak az összes ablaka betörött, ahogy begurult egy oldalon.

Azelőtt nem hittem a vonzás törvényében és a telepátiában, s bár gyakran voltak megérzéseim, nem foglalkoztam velük. Azután kezdtem hinni az emberek közti energiában:)

2010. máj. 15. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:
inkább érzés, élethelyzet átvitel.
2010. máj. 20. 01:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet!!

Barátom debreceni, én Budán lakom. Asztmás, és ha orvoshoz megy, kórházban van azt megérzem... Mindig akkor hívtam fel, ha volt baj. Érzem a lelki állapotát, mintha egy fonállal össze lennénk kötve... :D

Hülyeség, hogy nem létezik, telepátia igen is létezik.

2010. jún. 12. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!