Most mi van ezzel az indigó gyerekes dologgal?
Ugyanonnan,ahonnan az összes többi ember;D
Csak őket fényküldötteknek nevezik,bizonyos tulajdonságaik miatt.
Születésük előtt azt vállalták,hogy segíteni fognak az emberiségnek.
Bővebben itt lehet róluk olvasni,ebben a cikkben minden lényeges dolog benne van ,amit tudni kell róluk.
Ami az indigó gyerekekről van írva az minden illik rá és látja a szellemeket,pont 2 napja amikor olvastam neki és egyszer csak feláll és tök nyugodtan azt mondta h van itt valaki és h menjünk innen:S
Sokan furának is hiszik mert hiperaktív de egy hihetetlenül kedves gyerek,még nem láttam ilyen értelmes és kedves gyereket ráadásul amikor a közelében vagyok szinte érzem az energiáját mintha feltöltene.De ha valaki látná h milyen és hogy viselkedik akkor egyből észre venné h indigó gyerek.
17:33 vagyok
A leírásod szerint ő indigó. Tipikus jellemzője a hiperaktivitás. Rengeteg indigót ismerek, egy olyan társaságba járok ahol a gyerekek 60-70%-ka nem tiszta indigó és van 4-5 akik teljesen tiszta indigók.
Szerintem, ha elég érettnek tartod akkor taníthatnád ilyesmire. Tulajdonképpen elég mesélni az ilyesmiről neki, nem is kell tanítani. Majd ráér a meditáció stb. De semmiképp se hagyd, hogy bántsák lelkileg, az indigók érzékenyek!
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!