Én vagyok a Sátán?
Figyelt kérdés
66,6 kg vagyok, 666 ember követek instagramon, 6 barátom, 6 ellenségem és 6 exem van. A telefonszámomban szerepel a 666 és többen is mondták már, hogy szerintük én vagyok a Sátán.2017. jan. 15. 15:12
1/24 anonim válasza:
Természetesen nem vagy a Sátán!
Előre is bocsánat a következő kijelentésemért
Majd akkor válik gyanússá hogy a Sátán vagy ha 666 kg leszel :)
2/24 A kérdező kommentje:
és van valami tipped? mennyi időbe telik hogy 666 kiló legyek? biztos hogy akkor én leszek? mert szerintem a Sátán nem gurul
2017. jan. 15. 15:37
3/24 anonim válasza:
Csak szeretnél
- olyan magas szellemi szintű,
- olyan nagy hatalmú,
- olyan törvényen kívüli öntörvényű lenni!
Mivel a fenti három kritériumnak nem felelsz meg, csak egy magadat ámító ember vagy.
4/24 Noblesse Oblige válasza:
Max az antikrisztuska lehetnél... ha szerepelne a személyidben a 666 szám.
5/24 anonim válasza:
Ejnyusz-bejnyusz, a macska rúgjon meg... :P Aztán távozz tőlem sántán. ;)
6/24 anonim válasza:
Nem hiszem mert a Satan az Angela Merkel, te valami imp lehetsz vagy szentsegtelen entitas.
7/24 anonim válasza:
Egy sátán van Lucifer, csak most elment ,nem bánom ha adig átveszed a' helyét mint a' GYIK. sátánja .
9/24 anonim válasza:
Pontosan 66,6 kg vagy? megeszel egy sütit, és addig koplalsz míg vissza nem térsz ehhez a súlyhoz?
10/24 anonim válasza:
Embeer xD te nem sátán vagy, simán csak unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!