Holnap megyek szerelmi kötést végeztetni. Mire számíthatok?
Mire számíthatsz? Ezen az oldalon sarlatánságot kérdezel és azt kérded mire számíthatsz?
Remélem valami kőkörszaki palira számíthatsz, majd fogjátok a kőbunkót és beveszitek a Pilist!
2017-ben hogy lehet valaki ennyire primitív, hogy hisz az ilyenekben?
Nem örökre köt a szerelmi kötés, ha az illető, aki kérte, fenn tudja tartani a másik tényleges és idővel felkeltett vágyait, érzelmeit, szerelmét, akkor mi rossz van benne? Két embert tett boldoggá. Ha nem, akkor úgyis mindegy, mert utána mehet a másik, amerre csak szeretne. A szerelmi kötés nem hozzáláncol valakihez életed végéig, inkább csak összehoz két embert, és persze egy ideig együtt is tartja őket, de hagyjuk már, tényleg nem szól örökre. Vagy, ha valaki ismer ilyen technikát, akkor ossza meg velem is, mert évek óta foglalkozom ilyesmivel de hiteles gyakorlati példát erre még nem hallottam. ;) Maximum az ilyen elrettenteni próbáló, "jaj a barátnőm is csinált, és a szomszédom testvérének a lánya is, azóta veri őket a férjük, mert nem tud elszakadni tőlük, alkoholista lett mindkettő, meg fejenként háromszor öngyilkos, blablabla", névtelen fórumbejegyzésekben, mind kamu baromság. Benyeltétek a széplelkű ezo-dumát és azóta papagájként ismételgetitek, hogy a szerelmi kötés ROSSZ ÉS GONOSZ ÉS CSÚNYA, mintha ismernétek a világ rendjét, a karmát, a különböző tettek pontos következményeit. Nem ismeritek. Én se. Viszont.
Ha korábban is volt kapcsolatuk, megadja az új lehetőséget, mindkét oldalról megpróbálhatják kijavítani a hibáikat. Ha még nem volt, lehetséges, hogy boldogan élnek, amíg meg nem, egyébként meg sosem jöttek volna össze.
Különben nem lehet két embert összekötni, akik alapvetően nincsenek benne egymás karmájában, ennyit biztosan tudok.
Önző vagyok, mint minden ember, az tény. De más emberek esetében is be tudom látni, mikor van helye szerelmi kötésnek és mikor nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!